A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Installing Microsoft Lifecam VX-3000



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 29th 08, 08:53 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
ADH
external usenet poster
 
Posts: 30
Default Installing Microsoft Lifecam VX-3000

Running Vista Ultimate, had tried to install Logitech Pro 3000 cam. Not able
to do so, bought Microsoft LifecamVX-3000 which is supposed to be Vista
certified. Inserted the installation disc as instructions and was told that
it was not compatible with Vista. Link to Microsoft where an updated file was
available. Downloaded and installed and plugged in USB connector for the Cam
as instructed. Plug and Play now pops up and tells me that it is not
certified. Another box comes up telling me that it is finished. Close the
Plug and Play dialog box. and the another box tells me that installation has
failed and underneath thia I get, Installation was successfull. Am not able
to use it because Cam has not been detected.
Need help.
--
ADH
  #2 (permalink)  
Old January 29th 08, 10:29 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Gilles Pion
external usenet poster
 
Posts: 7
Default Installing Microsoft Lifecam VX-3000

Ref: de ADH


Link to Microsoft where an updated file was
available. Downloaded and installed and plugged in USB connector for the Cam
as instructed. Plug and Play now pops up and tells me that it is not
certified.


Are you sure you installed *this* update (LifeCam 1.4 32-bit and 64-bit for
Windows Vista):

http://preview.tinyurl.com/yuq2md
--
Gilles "Cool Raoul" - http://coolraoul.cvp-net.com/
  #3 (permalink)  
Old January 30th 08, 12:55 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
ADH
external usenet poster
 
Posts: 30
Default Installing Microsoft Lifecam VX-3000

Tried again with the file that was shown LC 14.exe. Started install, install
complete, told to insert USB connector to connect cam. Inserted USB
Connector, Plug and Play dialog box comes up and installs software. Told to
insert USB Connector again. Window comes up with, Device Driver Software was
not successfully installed. Please consult with your Device Manufacturer for
assisstancegetting the device installed. Microsoft LifeCam VX-3000 Failed
Microsoft LifeCam VX-3000 Ready to use.
When you start LifeCam there is not device recognised.
--
ADH


"Gilles Pion" wrote:

Ref: de ADH


Link to Microsoft where an updated file was
available. Downloaded and installed and plugged in USB connector for the Cam
as instructed. Plug and Play now pops up and tells me that it is not
certified.


Are you sure you installed *this* update (LifeCam 1.4 32-bit and 64-bit for
Windows Vista):

http://preview.tinyurl.com/yuq2md
--
Gilles "Cool Raoul" - http://coolraoul.cvp-net.com/

  #4 (permalink)  
Old January 30th 08, 03:58 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
ADH
external usenet poster
 
Posts: 30
Default Installing Microsoft Lifecam VX-3000

Solved the puzzle by going to Logtech and downloading the software for
QuichCam Pro 3000, qc1150.exe. Everything seems to be working fine now.
Thanks .
--
ADH


"ADH" wrote:

Tried again with the file that was shown LC 14.exe. Started install, install
complete, told to insert USB connector to connect cam. Inserted USB
Connector, Plug and Play dialog box comes up and installs software. Told to
insert USB Connector again. Window comes up with, Device Driver Software was
not successfully installed. Please consult with your Device Manufacturer for
assisstancegetting the device installed. Microsoft LifeCam VX-3000 Failed
Microsoft LifeCam VX-3000 Ready to use.
When you start LifeCam there is not device recognised.
--
ADH


"Gilles Pion" wrote:

Ref: de ADH


Link to Microsoft where an updated file was
available. Downloaded and installed and plugged in USB connector for the Cam
as instructed. Plug and Play now pops up and tells me that it is not
certified.


Are you sure you installed *this* update (LifeCam 1.4 32-bit and 64-bit for
Windows Vista):

http://preview.tinyurl.com/yuq2md
--
Gilles "Cool Raoul" - http://coolraoul.cvp-net.com/

  #5 (permalink)  
Old October 21st 08, 06:39 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Ton
external usenet poster
 
Posts: 14
Default Installing Microsoft Lifecam VX-3000

Hi ADH!

Can you post the download link of this software because i cannot find it on
the Logitech website. Can i use this driver for the NX-3000 as well?

Thanks,

Ton.

"ADH" wrote:

Solved the puzzle by going to Logtech and downloading the software for
QuichCam Pro 3000, qc1150.exe. Everything seems to be working fine now.
Thanks .
--
ADH


"ADH" wrote:

Tried again with the file that was shown LC 14.exe. Started install, install
complete, told to insert USB connector to connect cam. Inserted USB
Connector, Plug and Play dialog box comes up and installs software. Told to
insert USB Connector again. Window comes up with, Device Driver Software was
not successfully installed. Please consult with your Device Manufacturer for
assisstancegetting the device installed. Microsoft LifeCam VX-3000 Failed
Microsoft LifeCam VX-3000 Ready to use.
When you start LifeCam there is not device recognised.
--
ADH


"Gilles Pion" wrote:

Ref: de ADH


Link to Microsoft where an updated file was
available. Downloaded and installed and plugged in USB connector for the Cam
as instructed. Plug and Play now pops up and tells me that it is not
certified.

Are you sure you installed *this* update (LifeCam 1.4 32-bit and 64-bit for
Windows Vista):

http://preview.tinyurl.com/yuq2md
--
Gilles "Cool Raoul" - http://coolraoul.cvp-net.com/

  #6 (permalink)  
Old April 27th 09, 02:23 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
dinialija
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Installing Microsoft Lifecam VX-3000

instalo

"Gilles Pion" wrote:

Ref: de ADH


Link to Microsoft where an updated file was
available. Downloaded and installed and plugged in USB connector for the Cam
as instructed. Plug and Play now pops up and tells me that it is not
certified.


Are you sure you installed *this* update (LifeCam 1.4 32-bit and 64-bit for
Windows Vista):

http://preview.tinyurl.com/yuq2md
--
Gilles "Cool Raoul" - http://coolraoul.cvp-net.com/

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 09:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.