A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Networking with Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Networking with Windows Vista Networking issues and questions with Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.networking_sharing)

Not able to enable Wireless Adapter



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 22nd 06, 07:31 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
Daniel
external usenet poster
 
Posts: 179
Default Not able to enable Wireless Adapter

After installing Vista for the first time i was able to use internet over the
wireless Adapter.

But after i set my ASUS Notebook into Hibernate i lost the ability to enable
my
Wireless Adapter.
Even to restart the system is not enough to enable the Wireless Adapter.

The current driver on my System are Intel/Pro Wireless 3945ABG.

Could anyone help me please?

  #2 (permalink)  
Old November 23rd 06, 10:04 PM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
Brad
external usenet poster
 
Posts: 7
Default Not able to enable Wireless Adapter

Have you tried to disable it, then re-enable it?

"Daniel" wrote in message
...
After installing Vista for the first time i was able to use internet over
the
wireless Adapter.

But after i set my ASUS Notebook into Hibernate i lost the ability to
enable
my
Wireless Adapter.
Even to restart the system is not enough to enable the Wireless Adapter.

The current driver on my System are Intel/Pro Wireless 3945ABG.

Could anyone help me please?


  #3 (permalink)  
Old April 3rd 09, 05:57 PM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
dfreidel
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


I totally have the same issue with our machines here. if anyone knows
please help


--
dfreidel
  #4 (permalink)  
Old July 3rd 09, 05:45 PM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
kmarkt
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Not able to enable Wireless Adapter


me to.. we have the same problem...


--
kmarkt
  #5 (permalink)  
Old December 6th 09, 02:00 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
gtalarico
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


Hello everyone

I am running Vista 64, and I WAS having a similar problem.

I was trying to use a USB WLAN adapter, and I had tried 4 different
adapters, and all updated drivers for each adapter. Had tried turning
off AV and firewall.

With every driver and adapter, the same problem:
Windows seemed happy with the driver, but the adapter always showed as
"disabled". If tried to enable, it would show: "Enabling.........
Enabled!" but it would never actually enable it.
After weeks of troubleshooting and searching the net, I had given up.

This afternoon, I accidentally figured out what was causing this
problem!

Uninstall ZoneAlarm!

Somehow, even when ZA was disabled, it was keeping my wireless device
from enabling....

I hope this will help someone.


--
gtalarico
  #6 (permalink)  
Old December 6th 09, 02:00 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
gtalarico
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


Hello everyone

I am running Vista 64, and I WAS having a similar problem.

I was trying to use a USB WLAN adapter, and I had tried 4 different
adapters, and all updated drivers for each adapter. Had tried turning
off AV and firewall.

With every driver and adapter, the same problem:
Windows seemed happy with the driver, but the adapter always showed as
"disabled". If tried to enable, it would show: "Enabling.........
Enabled!" but it would never actually enable it.
After weeks of troubleshooting and searching the net, I had given up.

This afternoon, I accidentally figured out what was causing this
problem!

Uninstall ZoneAlarm!

Somehow, even when ZA was disabled, it was keeping my wireless device
from enabling....

I hope this will help someone.


--
gtalarico
  #7 (permalink)  
Old January 2nd 10, 07:29 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
Wanabejoe
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


I had same issue i was working on for 2 weeks now!

Uninstalled za and everything is all better thanks man!!! I love you
sooooooo much...finaly able to go back to my wow...


--
Wanabejoe
  #8 (permalink)  
Old January 2nd 10, 07:29 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
Wanabejoe
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


I had same issue i was working on for 2 weeks now!

Uninstalled za and everything is all better thanks man!!! I love you
sooooooo much...finaly able to go back to my wow...


--
Wanabejoe
  #9 (permalink)  
Old January 29th 10, 03:36 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
eli777
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


I was having this same problem, but in Windows 7, and I am SO happy I
finally found this advice about uninstalling Zone Alarm! I was trying to
enable my wireless adapter for hours with no luck, tried re-installing
all the drivers, couldn't find anything about the problem on Windows 7
forums. The very instant the Zone Alarm uninstaller started working, the
problem was fixed! Thank you so much!!!


--
eli777
  #10 (permalink)  
Old January 29th 10, 03:36 AM posted to microsoft.public.windows.vista.networking_sharing
eli777
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Not able to enable Wireless Adapter


I was having this same problem, but in Windows 7, and I am SO happy I
finally found this advice about uninstalling Zone Alarm! I was trying to
enable my wireless adapter for hours with no luck, tried re-installing
all the drivers, couldn't find anything about the problem on Windows 7
forums. The very instant the Zone Alarm uninstaller started working, the
problem was fixed! Thank you so much!!!


--
eli777
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2018 Vista Banter.
The comments are property of their posters.