A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Creative Zen Micro not being registered?



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 5th 08, 07:07 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Chibi-Sorrow
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Creative Zen Micro not being registered?

Okay, so here is my dilema:

I have a Creative Zen Micro Mp3 player. It always worked fine with my old
Laptop (windows XP) and it originally worked with this laptop (windows
Vista). Then after my computer crash and I had to restore everything, it
stopped syncing right with the computer. Every time I plug the USB cable in,
it says the device is not connected. Now, another problem is that I have to
update the firmware on my Mp3 player in order for it to work (So I can also
put more music onto it). But in order to do that, I need it to connect.

See my problem?

Any help is appreciated.

Oh, and before I forget: Yes, I tried changing USB cords and different USB
ports.
  #2 (permalink)  
Old April 5th 08, 07:43 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
roy69[_191_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Creative Zen Micro not being registered?


The crash may have corrupted the drivers or other software for the
device. First try re-installing the device and see if this works.


--
roy69

- Core 2 Quad Q6600
- Abit IP35 Pro
- 4 x 1GB OcUK PC2-6400 C5 800 MHZ Dual Channel
- Leadtek GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3
- CiBox TFT 22" Widescreen LCD Panel. 1680 x 1050
- Creative X-Fi 7.1 PCI-E
- Antec 900 Ultimate Gaming Case
- Creative Inspire 7.1 T7900 Speakers
- Corsair HX 620W ATX2.2 Modular SLI Complient PSU
  #3 (permalink)  
Old April 5th 08, 09:00 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
miguel
external usenet poster
 
Posts: 15
Default Creative Zen Micro not being registered?



"Chibi-Sorrow" wrote:

Okay, so here is my dilema:

I have a Creative Zen Micro Mp3 player. It always worked fine with my old
Laptop (windows XP) and it originally worked with this laptop (windows
Vista). Then after my computer crash and I had to restore everything, it
stopped syncing right with the computer. Every time I plug the USB cable in,
it says the device is not connected. Now, another problem is that I have to
update the firmware on my Mp3 player in order for it to work (So I can also
put more music onto it). But in order to do that, I need it to connect.

See my problem?

Any help is appreciated.

Oh, and before I forget: Yes, I tried changing USB cords and different USB
ports.



hello chibi

iam miguel from nj iam going thru the same exact problem with my zen my
computer lets it charge but it doesnt reconise the device its pluged and i
try to down load the softwear to reboot it but nothing is there any way u can
hekp me it was working fine but my daughter started to mess with it and
reformatted the device and not its not working is there any way 4 me to have
my laptop reconise the device pls help thanx have a great day

  #4 (permalink)  
Old April 6th 08, 01:13 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Chibi-Sorrow[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Creative Zen Micro not being registered?

See if what works? And I've tried reinstalling it several times. On a side
note, I don't have the disk anymore, but that wasn't a big issue the first
time I got this laptop (because I haven't had the disk for over a year now).

"roy69" wrote:


The crash may have corrupted the drivers or other software for the
device. First try re-installing the device and see if this works.


--
roy69

- Core 2 Quad Q6600
- Abit IP35 Pro
- 4 x 1GB OcUK PC2-6400 C5 800 MHZ Dual Channel
- Leadtek GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3
- CiBox TFT 22" Widescreen LCD Panel. 1680 x 1050
- Creative X-Fi 7.1 PCI-E
- Antec 900 Ultimate Gaming Case
- Creative Inspire 7.1 T7900 Speakers
- Corsair HX 620W ATX2.2 Modular SLI Complient PSU

  #5 (permalink)  
Old April 7th 08, 04:39 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Scott T. Indresano
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Creative Zen Micro not being registered?

You should be able to reset the MP3 player. Follow this link:
http://193.95.171.83/SRVS/CGI-BIN/WE...,Case=obj(4794)


"Chibi-Sorrow" wrote in message
...
Okay, so here is my dilema:

I have a Creative Zen Micro Mp3 player. It always worked fine with my old
Laptop (windows XP) and it originally worked with this laptop (windows
Vista). Then after my computer crash and I had to restore everything, it
stopped syncing right with the computer. Every time I plug the USB cable
in,
it says the device is not connected. Now, another problem is that I have
to
update the firmware on my Mp3 player in order for it to work (So I can
also
put more music onto it). But in order to do that, I need it to connect.

See my problem?

Any help is appreciated.

Oh, and before I forget: Yes, I tried changing USB cords and different USB
ports.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.