A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

ATI External Event Utility



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 13th 08, 12:14 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
ShivN
external usenet poster
 
Posts: 3
Default ATI External Event Utility

I keep getting a message that the ATI External Event Utility has stopped
working. I downloaded the fix that Vista asked me to but the problem keeps
occuiring. Last time the solution was offered I clicked on Details and
Discussions and the blog said that this fix won't work on laptops - which is
what I use.

I don't know what this External Event Utility is and it does not seem to
affect performance, working or not.

What should I do? Forget about it as just another Vista issue?

Thanks in advance for your responses.
  #2 (permalink)  
Old June 13th 08, 12:20 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Nonny
external usenet poster
 
Posts: 1,486
Default ATI External Event Utility

On Fri, 13 Jun 2008 05:14:00 -0700, ShivN
wrote:

I keep getting a message that the ATI External Event Utility has stopped
working.


Is it a popup message, or do you find it in one of the event logs?

I downloaded the fix that Vista asked me to but the problem keeps
occuiring. Last time the solution was offered I clicked on Details and
Discussions and the blog said that this fix won't work on laptops - which is
what I use.


Looks like the blog was correct.

I don't know what this External Event Utility is and it does not seem to
affect performance, working or not.

What should I do? Forget about it as just another Vista issue?


If you're getting a popup, that would be annoying.

Thanks in advance for your responses.


  #3 (permalink)  
Old June 13th 08, 03:24 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
DL
external usenet poster
 
Posts: 1,028
Default ATI External Event Utility

Its an ATI utility; you would need to seek clarifiaction/ advice on what it
is from ATI help or their site

"ShivN" wrote in message
...
I keep getting a message that the ATI External Event Utility has stopped
working. I downloaded the fix that Vista asked me to but the problem keeps
occuiring. Last time the solution was offered I clicked on Details and
Discussions and the blog said that this fix won't work on laptops - which
is
what I use.

I don't know what this External Event Utility is and it does not seem to
affect performance, working or not.

What should I do? Forget about it as just another Vista issue?

Thanks in advance for your responses.



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 05:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.