A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Tried to run SP1 and now I only get an error



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 9th 08, 05:51 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Gnee
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Tried to run SP1 and now I only get an error


I was having problems with my PC so I tried running the service pack 1.
Now when I boot up in anything other than safe mode I get the following
error:
0Cx0000022 - access denied
A process has requested access to an object but has not been granted
those access rights.

When I click ok it just logs off. Also in the lower right corner it
says "This copy of windows is not genuine.

I have tried the restore process but it doesn't help.

I can't seem to access the CD that came with the PC so I don't know how
I can reload windows.

Any suggestion are appreciated.
Thanks.


--
Gnee
  #2 (permalink)  
Old November 9th 08, 10:48 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Richard G. Harper
external usenet poster
 
Posts: 3,272
Default Tried to run SP1 and now I only get an error

If you need to wipe the hard drive and reinstall Windows check the
instructions that came with your computer, or the instructions on the
computer manufacturer's Web site. The process of restoring Windows to
factory-new condition varies from computer to computer.

--
Richard G. Harper [MVP Shell/User]
* NEW! Catch my blog ...
http://msmvps.com/blogs/rgharper/
* PLEASE post all messages and replies in the newsgroups
* The Website - http://rgharper.mvps.org/


"Gnee" wrote in message
...

I was having problems with my PC so I tried running the service pack 1.
Now when I boot up in anything other than safe mode I get the following
error:
0Cx0000022 - access denied
A process has requested access to an object but has not been granted
those access rights.

When I click ok it just logs off. Also in the lower right corner it
says "This copy of windows is not genuine.

I have tried the restore process but it doesn't help.

I can't seem to access the CD that came with the PC so I don't know how
I can reload windows.

Any suggestion are appreciated.
Thanks.


--
Gnee


  #3 (permalink)  
Old November 9th 08, 11:36 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Rick Rogers
external usenet poster
 
Posts: 8,428
Default Tried to run SP1 and now I only get an error

Hi,

I was having problems with my PC so I tried running the service pack 1.


Mistake number one. Installing a Service Pack does not fix a problem, you
needed to address the problme prior to installing the service pack. Likely
you may have made removing malware harder (which is, by the way, the most
likely source of problems).

Now when I boot up in anything other than safe mode I get the following
error:


Well, believe it or not, that actually good. It means there's nothing wrong
with your machine, there's just something trying to load in normal mode that
isn't supposed to. Try this:

While in safe mode, click start and type regedit, then hit enter to open
the registry editor. Expand the branches to reach this key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Click on the Winlogon key, then examine the right side for the shell string.
Double click it and delete the contents. Type in just:

explorer.exe

Click ok and close up. Now restart the system and try to login normally. See
if this helps.

--
Best of Luck,

Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
http://mvp.support.microsoft.com/
Windows help - www.rickrogers.org
My thoughts http://rick-mvp.blogspot.com

"Gnee" wrote in message
...

I was having problems with my PC so I tried running the service pack 1.
Now when I boot up in anything other than safe mode I get the following
error:
0Cx0000022 - access denied
A process has requested access to an object but has not been granted
those access rights.

When I click ok it just logs off. Also in the lower right corner it
says "This copy of windows is not genuine.

I have tried the restore process but it doesn't help.

I can't seem to access the CD that came with the PC so I don't know how
I can reload windows.

Any suggestion are appreciated.
Thanks.


--
Gnee


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 07:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.