A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Western Digital 1TB World Book - Vista Ultimate x64 Issues



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 17th 09, 05:09 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
cincoe
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Western Digital 1TB World Book - Vista Ultimate x64 Issues


::Okay guys. I've read and read and asked and asked and now I am
looking to the experts. Got a good one for you. Here's the deal...::
::::
::I have four computers running off of a wireless secure lynksys router
(connected to DSL) and all four connected to an HP Printer (wirelessly).
2 computers running WindowsXP and 2 Running Windows Vista x64 / one with
Home Premium and the other Ultimate (it happens to be a tablet PC- which
I doubt is relevant but who knows anymore).::
::::
::For backup external drives I have an old WD Net Center and a New WD
World Book Terabyte drive. I have the same problem with both WD drives
and I need resolution--they make a good solid product, but their support
is terrible! The old WD Net Center is no longer supported by WD (or at
least that is what they tell me) and the other is brand new. Neither
seem to have 64-bit compatibility OR at least as far as my Vista
Ultimate x64 PC is concerned. WD will barely speak to me. It's like
x64 is a disease to them! :sick:::
::::
::The OLD WD Net Center works fine on both XP's and the Vista Home
Premium - I haven't checked it out yet on the NEW WD World Book - I've
been too busy trying to figure out my x64 issue; The tablet running
Vista Ultimate x64 has major issues with both external drives. (Being
that the tablet is my primary box - this is a serious drag since I can't
back up to anything!)::
::::
::I can install the WD Software and recognize the drive. I was also
able to Right click properties and remove READ ONLY designation from the
folders. ::
::I can still only open and view folders. And, I can create a NEW
FOLDER - BUT I cannot name it. I also can't transfer other files (or
backup) to the drive. For instance, when I try to create a new folder
and then try to name it, I get an error that reads: \"The Y:/ notebook
folder does not exist. the file may have been moved or deleted. Do you
want to create it? YES or NO\" ::
::::
::First, the Y:/ is the drive letter for the folder which IS there.
Second, I have never had the nerve to click YES and see what happens
because I have a lot of data on this thing and if recreates or deletes
the folder and I lose the data I am totally hosed. So, I click NO and
just pretend that next time it might work... Not really, but it feels
that way sometimes.::
::::
::It's like its a weird permissions thing with Ultimate, but I can't
figure it out! I changed permissions to Everyone and applied FULL
CONTROL, but it still won't work and it looks like it may even be
reverting back to NO CONTROL Permisions. The other Vista x64 machine
works fine, so this has to be an Ultimate or Tablet issue, right? ::
::
I know enough to be dangerous, but I don't know the technical aspects
of permissions and securities. I will also admit that the capabilities
of Ultimate exceed my expertise. But I can't go back and I just keep
thinking this is something simple that I am missing and once I get it,
then I can slap my head, yell \"Duh\" and go back to work for goodness
sake!

My local techno geek :geek: thought the permissions thing would do it,
too. Considering that I had a system board go out (unrelated) on the
tablet (on April Fools day of all days) and I just got it back from HP,
you can see my anxiousness in wanting to back up. The longer story is I
also had a Simple Tech that worked with the Vista but crashed and burned
at the same time as the system board and so the New WD World Book IS the
backup for what was the backup and my guy barely managed to save all my
data - and its on the WD World book now. I NEED THIS FIXED!

This is like a cyber nightmare! :devil: I'm lookin' for a hero here,
SAVE ME!

CC::


--
cincoe
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.