A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 17th 10, 11:54 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Yerto
external usenet poster
 
Posts: 10
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Ok about three months ago my wireless internet was working perfectly
other than maybe signal problems, one afternoon there were some updates
needing to take place by restarting the computer so I restarted. Next
thing I know I login to the computer and the little light at the bottom
of my keyboard is red(wireless disabled) but it was in enable position
so I flipped it to disable and back again and nothing. Well after
looking around I couldnt find a way to enable it and just left it be.
Well I turned it on two days ago and it was working so I thought "Hey
its fine now" but then it wasnt working the next turn on. I went to
device manager and the WLAN or Wireless adapter wasnt there, and when
the light is blue it is there. I dont know what to do, any
suggestions..... I have tried full system recovery and restore to
manufactor settings.


--
Yerto
  #2 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:05 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Americano
external usenet poster
 
Posts: 80
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


*'*Yerto*' (http://www.vistax64.com/member.php?u=159133)-
*
Welcome to Vista Forums.

As a first step I would suggest to try and re-install the driver for
your wireless adapter.

Let me know if it works.


--
Americano

TRYING THE SAME THING OVER, AND EXPECTING A DIFFERENT RESULT = INSANITY
http://www.vistax64.com/images/style...reputation.gif
-*don't forget to say thanks, tip my scales!*-
  #3 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:05 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Americano
external usenet poster
 
Posts: 80
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems



*'*Yerto*' (http://www.vistax64.com/member.php?u=159133)-
*
Welcome to Vista Forums.

As a first step I would suggest to try and re-install the driver for
your wireless adapter.

Let me know if it works.


--
Americano

TRYING THE SAME THING OVER, AND EXPECTING A DIFFERENT RESULT = INSANITY
http://www.vistax64.com/images/style...reputation.gif
-*don't forget to say thanks, tip my scales!*-
  #4 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:18 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Yerto
external usenet poster
 
Posts: 10
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Ok thats where I run into the problem, how do I reinstall it? It was
uninstalled, I did the manufactour thing like I said and also went to
restore manager and restored hp assisstant and then also restored
WLAN... there and sometimes it will work after it restarts and then
sometimes it doesnt. And even if it works after the restart as soon as I
turn it on(the laptop) it isnt workin agian.


--
Yerto
  #5 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:18 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Yerto
external usenet poster
 
Posts: 10
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Ok thats where I run into the problem, how do I reinstall it? It was
uninstalled, I did the manufactour thing like I said and also went to
restore manager and restored hp assisstant and then also restored
WLAN... there and sometimes it will work after it restarts and then
sometimes it doesnt. And even if it works after the restart as soon as I
turn it on(the laptop) it isnt workin agian.


--
Yerto
  #6 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:26 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Americano
external usenet poster
 
Posts: 80
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Yerto;1255465 Wrote:
Ok thats where I run into the problem, how do I reinstall it? It was
uninstalled, I did the manufactour thing like I said and also went to
restore manager and restored hp assisstant and then also restored
WLAN... there and sometimes it will work after it restarts and then
sometimes it doesnt. And even if it works after the restart as soon as I
turn it on(the laptop) it isnt workin agian.



Here is the link to your computer's drivers:

*'Select software and drivers HP Pavilion dv2000 CTO Notebook PC'
(http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...duct=181 7074)
' - HP Customer Care (United States - English)'
(http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...duct=181 7074)


*You'll find your wireless driver there.


--
Americano

TRYING THE SAME THING OVER, AND EXPECTING A DIFFERENT RESULT = INSANITY
http://www.vistax64.com/images/style...reputation.gif
-*don't forget to say thanks, tip my scales!*-
  #7 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:26 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Americano
external usenet poster
 
Posts: 80
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Yerto;1255465 Wrote:
Ok thats where I run into the problem, how do I reinstall it? It was
uninstalled, I did the manufactour thing like I said and also went to
restore manager and restored hp assisstant and then also restored
WLAN... there and sometimes it will work after it restarts and then
sometimes it doesnt. And even if it works after the restart as soon as I
turn it on(the laptop) it isnt workin agian.



Here is the link to your computer's drivers:

*'Select software and drivers HP Pavilion dv2000 CTO Notebook PC'
(http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...duct=181 7074)
' - HP Customer Care (United States - English)'
(http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...duct=181 7074)


*You'll find your wireless driver there.


--
Americano

TRYING THE SAME THING OVER, AND EXPECTING A DIFFERENT RESULT = INSANITY
http://www.vistax64.com/images/style...reputation.gif
-*don't forget to say thanks, tip my scales!*-
  #8 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:37 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Yerto
external usenet poster
 
Posts: 10
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Ok give me a sec to see, and I will post back to let you know what
happens


--
Yerto
  #9 (permalink)  
Old April 18th 10, 12:37 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Yerto
external usenet poster
 
Posts: 10
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


Ok give me a sec to see, and I will post back to let you know what
happens


--
Yerto
  #10 (permalink)  
Old April 18th 10, 01:31 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Yerto
external usenet poster
 
Posts: 10
Default Vista (Hp pavilion dv2000) Home Premium Network problems


The update isnt working.


--
Yerto
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.