A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Music, Pictures and Video with Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Music, Pictures and Video with Vista Using music, pictures and video with Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.music_pictures_video)

Windows Movie Maker - DEP Problems



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 16th 10, 05:03 AM posted to microsoft.public.windows.vista.music_pictures_video
Brieanna82
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Windows Movie Maker - DEP Problems

Hello,I have been trying to publish a movie in Windows Movie Maker and every time I go to publish, the screen whites out and the program closes and re-boots. I then get a pop-up message in my system tray stating that Data Execution Prevention is the reason for the program closing.  In my Problem Reports history, the Problem Event Name is always BEX. The most common Fault Module Name is StackHash_fd00, though there are others ending in .dll.If anyone could give me some insight as to what is causing this problem and how to correct it, I would be eternally grateful!


Post Originated from http://www.VistaForums.com Vista Support Forums
  #2 (permalink)  
Old May 16th 10, 04:46 PM posted to microsoft.public.windows.vista.music_pictures_video
Brieanna82
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Windows Movie Maker - DEP Problems

I did some additional research this morning and found another thread for an issue with WMM crashing. The solution for that issue resolved my DEP issue.  I located the info at http://www.papajohn.org/MovieMaker-C...html.Basically, I opened WMM went to Tools>Options>Compatibility Tab and unchecked all filters whose path ends in .ax. WMM now works perfect!


Post Originated from http://www.VistaForums.com Vista Support Forums
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2017 Vista Banter.
The comments are property of their posters.