A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

No Audio Output Device Installed - Help required



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 27th 10, 02:59 PM
OllyC OllyC is offline
Junior Member
 
First recorded activity by VistaBanter: Jul 2010
Posts: 1
Default No Audio Output Device Installed - Help required

Hi all,

I am experiencing the above error. Apologies for the following dry report, but if I'm sure you will ask if I dont! Thanks in advance for any responses.

I have a Tosh U305-S5077 running Vista with all current updates and am receiving the above 'error' - i.e. no sound. It is shown on the speaker on the lower toolbar with a red X on the speaker.

The error has been sporadic and has been solved in the past by rebooting, but now appears to be permanent.

The sound box (StartControl PanelHarware and SoundSound says "no audio devices are installed" for playback and record. I therefore cannot update the drivers from here as they are not listed.

I have updated the drivers from both Toshiba and Realtek and rebooted but to no avail.

I have followed all the advice which appears sensible on the internet. Any ideas would be greatly received as Im out of them!

Thanks and regards,

Olly
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright ©2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.