A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Bizarre noise



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 10th 10, 09:39 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
jellygator
external usenet poster
 
Posts: 4
Default Bizarre noise

Hi everyone. This is a question about a computer that doesn't have Vista, but I hope someone will have the kindness and knowledge to help me anyway. I'm an intermediate/advanced computer user. I just hooked up one of my old computers for the first time in a few years. I had bought another computer because I was having trouble ridding this one of a virus that was quite persistent. I got the virus off and used both computers for a while, until the monitor went out on the old one. I just bought a Sylvania television with computer input and hooked it up. Turned it on and discovered a rather loud alarm-like noise. It sounds for about 4 seconds every ten seconds or so. I turned it off and then back on without anything (monitor, keyboard, etc.) hooked up and it continues to make this noise. I removed the fan casing and confirmed it's not in the fan. I do not feel anything unusual on the hard drive. It appears to be coming from either the motherboard or the video or sound card. Does this sound familiar to anyone?


Post Originated from http://www.VistaForums.com Vista Support Forums
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 03:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.