A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Sidewinder Strategic Commander problems



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #111 (permalink)  
Old March 17th 10, 09:48 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Craig WN
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Sidewinder Strategic Commander problems


Hi Guys

I too have problems running under Windows 7 x64, I can load the driver
OK and it all works but if I reboot the PC I get a runtime error 5. From
there I can reload the driver again and off I go.

Is there a way to not assign buttons and have the relevant backlight not
illuminated ??

I wonder how many other SWC Users are left handed, probably the sort of
thing to run a poll on...

Thanks heaps for creating the driver to keep these alive under the new
OS`s

Cheers

Craig


--
Craig WN
  #112 (permalink)  
Old March 17th 10, 09:48 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Craig WN
external usenet poster
 
Posts: 2
Default Sidewinder Strategic Commander problems



Hi Guys

I too have problems running under Windows 7 x64, I can load the driver
OK and it all works but if I reboot the PC I get a runtime error 5. From
there I can reload the driver again and off I go.

Is there a way to not assign buttons and have the relevant backlight not
illuminated ??

I wonder how many other SWC Users are left handed, probably the sort of
thing to run a poll on...

Thanks heaps for creating the driver to keep these alive under the new
OS`s

Cheers

Craig


--
Craig WN
  #113 (permalink)  
Old March 23rd 10, 10:44 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Steve2142
external usenet poster
 
Posts: 6
Default Sidewinder Strategic Commander problems


[quote=Bandare;1029578]mrmanic;997372 Wrote:
Hi again,

has really noone a solution for this problem?:

Does it still work?


Ok, I have a solution for getting it to work in Vista Home Premium 64bit
(including the lights!)


- I plugged in the device and it said installed but didn't do anything
- when I checked the device manager I had one device not recognised. I
right clicked and selected update drivers
- then selected look on internet for recommended driver.
- Weirdly, it found a driver and installed it. the driver is *ATK0110
ACPI Utility* that was installed and it now shows in the System
Devices.
- I then installed the bodyprint software
http://www.bodyphatt.com/cold-incisi...cSetupv1.3.exe
- Worked and installed like a charm
All the lights work too


--
Steve2142
  #114 (permalink)  
Old March 23rd 10, 10:44 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Steve2142
external usenet poster
 
Posts: 6
Default Sidewinder Strategic Commander problems


[quote=Bandare;1029578]mrmanic;997372 Wrote:
Hi again,

has really noone a solution for this problem?:

Does it still work?


Ok, I have a solution for getting it to work in Vista Home Premium 64bit
(including the lights!)


- I plugged in the device and it said installed but didn't do anything
- when I checked the device manager I had one device not recognised. I
right clicked and selected update drivers
- then selected look on internet for recommended driver.
- Weirdly, it found a driver and installed it. the driver is *ATK0110
ACPI Utility* that was installed and it now shows in the System
Devices.
- I then installed the bodyprint software
http://www.bodyphatt.com/cold-incisi...cSetupv1.3.exe
- Worked and installed like a charm
All the lights work too


--
Steve2142
  #115 (permalink)  
Old March 28th 10, 02:33 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Steve2142
external usenet poster
 
Posts: 6
Default Sidewinder Strategic Commander problems


Thanks for the link to bodyphatt for the MS stratiegic commander, it now
work on my windows 7 -64 bit.


--
Steve2142
  #116 (permalink)  
Old March 28th 10, 02:33 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Steve2142
external usenet poster
 
Posts: 6
Default Sidewinder Strategic Commander problems


Thanks for the link to bodyphatt for the MS stratiegic commander, it now
work on my windows 7 -64 bit.


--
Steve2142
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.