A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

"USB Device not Recognized"



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 3rd 07, 12:48 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Tex
external usenet poster
 
Posts: 4
Default "USB Device not Recognized"

"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows does not recognize it..."

I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.

- tex

  #2 (permalink)  
Old April 3rd 07, 02:55 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Don
external usenet poster
 
Posts: 589
Default "USB Device not Recognized"

Tex wrote:
"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows does not recognize it..."

I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.


Do you know what the device is? Did it ever work correctly on Vista?

  #3 (permalink)  
Old April 4th 07, 12:38 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Tex
external usenet poster
 
Posts: 4
Default "USB Device not Recognized"

"Don" wrote in message
...
Tex wrote:
"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows does not recognize it..."

I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.


Do you know what the device is? Did it ever work correctly on Vista?


Yes...a webcam. I've tried two different webcams, at least one of which
worked fine previously in Vista (the second one (a new logitech) I just
bought two nights ago...vista compatible). Plugging in either produces the
same error. When I plug in my digital camera into the same usb port it
works fine (as a detected storage device).

- tex

  #4 (permalink)  
Old April 27th 07, 11:16 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
jw93
external usenet poster
 
Posts: 3
Default "USB Device not Recognized"

I am interested in an answer to this question. My device has worked on Vista
but more times than not I get the message that is in quotes below. My device
is an external hard drive. Worked just fine on XP.

"Tex" wrote:

"Don" wrote in message
...
Tex wrote:
"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows does not recognize it..."

I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.


Do you know what the device is? Did it ever work correctly on Vista?


Yes...a webcam. I've tried two different webcams, at least one of which
worked fine previously in Vista (the second one (a new logitech) I just
bought two nights ago...vista compatible). Plugging in either produces the
same error. When I plug in my digital camera into the same usb port it
works fine (as a detected storage device).

- tex

  #5 (permalink)  
Old May 31st 07, 04:11 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Jason
external usenet poster
 
Posts: 13
Default "USB Device not Recognized"

On Apr 27, 4:16 pm, jw93 wrote:
I am interested in an answer to this question. Mydevicehas worked on Vista
but more times thannotI get the message that is in quotes below. Mydevice
is an external hard drive. Worked just fine on XP.



"Tex" wrote:
"Don" wrote in message
. ..
Tex wrote:
"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows doesnotrecognize it..."


I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.


Do you know what thedeviceis? Did it ever work correctly on Vista?


Yes...a webcam. I've tried two different webcams, at least one of which
worked fine previously in Vista (the second one (a new logitech) I just
bought two nights ago...vista compatible). Plugging in either produces the
same error. When I plug in my digital camera into the sameusbport it
works fine (as a detected storagedevice).


- tex- Hide quoted text -


- Show quoted text -


Has anyone tried this yet? http://support.microsoft.com/kb/925528

  #6 (permalink)  
Old June 22nd 07, 11:38 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
marcrinnyc510
external usenet poster
 
Posts: 3
Default "USB Device not Recognized"

have you maybe gotten a solution to this yet as i'm having the same problem?
thanks.

"Tex" wrote:

"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows does not recognize it..."

I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.

- tex

  #7 (permalink)  
Old August 4th 07, 03:40 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
[email protected]
external usenet poster
 
Posts: 6
Default "USB Device not Recognized"

On 22 juin, 19:38, marcrinnyc510
wrote:
have you maybe gotten a solution to this yet as i'm having the same problem?
thanks.



"Tex" wrote:
"...One of the devices attached to this computer has malfunctioned and
Windows doesnotrecognize it..."


I already tried deleting infcache.1 but it had no effect.


- tex- Masquer le texte des messages précédents -


- Afficher le texte des messages précédents -


I have tried the link and it has not fixed my problem. Did anyone find
anything yet?

  #8 (permalink)  
Old August 24th 07, 12:34 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Silvana[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default "USB Device not Recognized"


the same thing happen to me my laptop when it get restored but not with
the cd that come with it. after that my usb only worked for like a 5
min but than it kept saying that usb device not recognized so i
rebooted with the cd that come with it and i still have the same
problem i cant seem to fix it i think it my have some thing to do with
updating but not sure i was wandeing if some one can help

Thank u

silvana


--
Silvana
------------------------------------------------------------------------
Silvana's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=29865
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=718601

http://forums.techarena.in

  #9 (permalink)  
Old August 24th 07, 02:00 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Cal Bear '66
external usenet poster
 
Posts: 3,324
Default "USB Device not Recognized"

This solution has worked for some people with problematic USB devices:

Locate the file INFCACHE.1 in C:\Windows\inf

Right click on the INFCACHE.1 file, select Properties Security Edit, and give
your account full control.

Delete INFCACHE.1, or rename it to INFCACHE.1.BAK or temporarily move to your
desktop.

REBOOT

--
I Bleed Blue and Gold
GO BEARS!


"Silvana" wrote in message
...

the same thing happen to me my laptop when it get restored but not with
the cd that come with it. after that my usb only worked for like a 5
min but than it kept saying that usb device not recognized so i
rebooted with the cd that come with it and i still have the same
problem i cant seem to fix it i think it my have some thing to do with
updating but not sure i was wandeing if some one can help

Thank u

silvana


--
Silvana
------------------------------------------------------------------------
Silvana's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=29865
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=718601

http://forums.techarena.in



  #10 (permalink)  
Old August 24th 07, 10:51 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Silvana[_3_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default "USB Device not Recognized"


how do i get or open the file INFCACHE.1

thank u


--
Silvana
------------------------------------------------------------------------
Silvana's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=29865
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=718601

http://forums.techarena.in

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 05:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright ©2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.