A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Does anyone know if The Nvidia 6600 series choips work now?



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 4th 06, 01:41 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Guest
 
Posts: n/a
Default Does anyone know if The Nvidia 6600 series choips work now?

Hi I Have a nvidia 6600 256mb card I was wondering if anyone was able to
get it to boot in Vista RC-1 with aero glass interface in normal windows
mode with the lastest nvidia 93 series drivers ?

  #2 (permalink)  
Old September 6th 06, 04:57 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
John Doe
external usenet poster
 
Posts: 8
Default Does anyone know if The Nvidia 6600 series choips work now?

Don't know about the 6600, but my 128 MB 6200 AGP card works fine with Aero
with the default driver Vista Pre-RC1 installed. However, when I try out
the latest driver (96.33), it refuses to run Aero, claiming I don't have
enough memory, so I rolled back to the default 95.64 drivers Vista Pre-RC1
installed.

wrote in message
...
Hi I Have a nvidia 6600 256mb card I was wondering if anyone was able to
get it to boot in Vista RC-1 with aero glass interface in normal windows
mode with the lastest nvidia 93 series drivers ?


  #3 (permalink)  
Old September 7th 06, 04:38 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Greatwhite
external usenet poster
 
Posts: 5
Default Does anyone know if The Nvidia 6600 series choips work now?

If I am not mistaken the 6600 w128 meg is below the minimum for the areo
display. After using the 93.xx drivers from NVidia, I removed them and
reinstalled the MDM ones that came with RC1.
I have an ASUS 6600GT 2556 meg and have had No problems with any of the
builds thus far

Glenn

"John Doe" wrote:

Don't know about the 6600, but my 128 MB 6200 AGP card works fine with Aero
with the default driver Vista Pre-RC1 installed. However, when I try out
the latest driver (96.33), it refuses to run Aero, claiming I don't have
enough memory, so I rolled back to the default 95.64 drivers Vista Pre-RC1
installed.

wrote in message
...
Hi I Have a nvidia 6600 256mb card I was wondering if anyone was able to
get it to boot in Vista RC-1 with aero glass interface in normal windows
mode with the lastest nvidia 93 series drivers ?



  #4 (permalink)  
Old September 7th 06, 07:58 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
John Doe
external usenet poster
 
Posts: 8
Default Does anyone know if The Nvidia 6600 series choips work now?

Incorrect. See http://www.microsoft.com/windowsvist...y/capable.mspx
All Aero requires is a video card with Pixel Shader 2.0 support, and 128 MB
dedicated video memory, or if the video card uses shared memory, then it
needs 1 GB system memory.

"Greatwhite" wrote in message
...
If I am not mistaken the 6600 w128 meg is below the minimum for the areo
display. After using the 93.xx drivers from NVidia, I removed them and
reinstalled the MDM ones that came with RC1.
I have an ASUS 6600GT 2556 meg and have had No problems with any of the
builds thus far

Glenn

"John Doe" wrote:

Don't know about the 6600, but my 128 MB 6200 AGP card works fine with
Aero
with the default driver Vista Pre-RC1 installed. However, when I try out
the latest driver (96.33), it refuses to run Aero, claiming I don't have
enough memory, so I rolled back to the default 95.64 drivers Vista
Pre-RC1
installed.

wrote in message
...
Hi I Have a nvidia 6600 256mb card I was wondering if anyone was able
to
get it to boot in Vista RC-1 with aero glass interface in normal
windows
mode with the lastest nvidia 93 series drivers ?




  #5 (permalink)  
Old September 9th 06, 06:38 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Len Mattix
external usenet poster
 
Posts: 14
Default Does anyone know if The Nvidia 6600 series choips work now?

Have an MSI 6600GT with 128MB or video RAM and it worked fine with Aero in
both Beta 2 and now in RCI. It doesn't score real well in the in the system
rating because of the 128MB must want 256 to get a score out of the low
4's. I am using the supplied Vista drivers for the card at this time but
used Nvidia drivers under Beta 2.

FWIW,
Len

"John Doe" wrote in message
...
Incorrect. See http://www.microsoft.com/windowsvist...y/capable.mspx
All Aero requires is a video card with Pixel Shader 2.0 support, and 128
MB dedicated video memory, or if the video card uses shared memory, then
it needs 1 GB system memory.

"Greatwhite" wrote in message
...
If I am not mistaken the 6600 w128 meg is below the minimum for the areo
display. After using the 93.xx drivers from NVidia, I removed them and
reinstalled the MDM ones that came with RC1.
I have an ASUS 6600GT 2556 meg and have had No problems with any of the
builds thus far

Glenn

"John Doe" wrote:

Don't know about the 6600, but my 128 MB 6200 AGP card works fine with
Aero
with the default driver Vista Pre-RC1 installed. However, when I try
out
the latest driver (96.33), it refuses to run Aero, claiming I don't have
enough memory, so I rolled back to the default 95.64 drivers Vista
Pre-RC1
installed.

wrote in message
...
Hi I Have a nvidia 6600 256mb card I was wondering if anyone was able
to
get it to boot in Vista RC-1 with aero glass interface in normal
windows
mode with the lastest nvidia 93 series drivers ?




 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.