A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Out of Rage - 36.3Khz / 34 Hz - ATI X1900XTX



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 12th 06, 04:31 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Beta Tester
external usenet poster
 
Posts: 5
Default Out of Rage - 36.3Khz / 34 Hz - ATI X1900XTX

I am experiencing the same problem using the ATI X1900XTX. I get all the way
thru the installation of Vista RC-1, and then the screen turns black.

I then reboot the system and perform the repair from the installation Disk,
and it is unable to resolve the error. My screen displays the error:

Out of Range - 36.3Khz / 34Hz

At this point I am unable to continue. However, the machine works
flawlessly on Win XP 64 Bit O/S.

Any ideas on how to resolve these issues with ATI Cards?

Regards,

Chad

"Terry" wrote:

I have a couple of old LCD monitors (Samsung SyncMaster 170MP and SGI
1600SW). Niether seem to work with Vista - all I get is a black screen. My
graphics card is a ATI Radeon X1600Pro. When I boot - the screen refresh goes
out of range. My Monitor is set to Default Monitor. I can neither change the
refresh rates nor attempt to add a monitor driver.

The monitors work in safe mode (VGA) and when I disable the video card to
VGA mode.

How can I set the Default Monitor refresh rate to 60Hz? Is there another
solution?

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 06:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.