A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware and Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Reverse Sort Order Thread / Thread Starter Last Post Replies Views
NVIDIA Quadro NVS110M support under Vista? by Alan Hamilton
Does anyone know if these are supported in the latest builds of Vista or in the drivers from NVIDIA?
August 29th 06 05:01 PM
by Alan Hamilton Go to last post
3 460
Drive Error-Checking by dexos
I imagined this to be an easy task. I just ran the drive-check on my d: drive but I am unable to locate the log file to see if there were any problems Does anyone know the location of this file?
August 29th 06 02:59 AM
by dexos Go to last post
0 540
log file for drive-check by dexos
Just ran the check disk on my d: drive. I am unable to find the log file to see if there were any problems. Does anyone know where this is?
August 29th 06 03:01 AM
by dexos Go to last post
0 467
ATI Radeon Drivers - Code 43, Code 37 & Code 10 by Rev Mike
Jake, Don't know if you've found a solution to this problem and interestingly enough no one else has reported a real solution either. I have a 9550 card too and what finally worked for me were the drivers from 2004 that came with the card's driver disk info follows: Ati Technologies Inc. 7/10/2004 6.14.10.6458
August 29th 06 04:50 AM
by Rev Mike Go to last post
0 459
Sata Drivers - New Hope! by tonya
I am running Vista Beta 2 build 5384 using an old MSI motherboard. When I installed Vista, my SATA onboard drivers stopped working (Promise FastTrak 376 type), as did the third IDE port. No amount of reinstalling drivers worked. Then I came across an IDE card from Maxtor called the SATA/150 which was in the box of a new HD I bought for my daughter. Out of curiosity, I installed that on my...
August 29th 06 10:09 AM
by tonya Go to last post
0 426
Promise FastTrak 376 ? by tonya
I have trouble with this controller on my MoBo as well (an aging MSI Neo). By chance, I stumbled over a Maxtor SATA/150 card that is an IDE PCI card with 2 x Sata and an IDE socket as well. Installed it with XP drivers from Maxtor's site, and lo & behold it works. I'm running Vista B2 build 5384. Hope this helps! Tonya From Norway. "Jim Willsher" wrote: Hi,
August 29th 06 10:15 AM
by tonya Go to last post
0 501
Can not set 1080i using NVIDIA Vista Drivers on a dual boot machin by Nathan
Hi - Asked the NVIDIA help site but got a "Beta = no can help" responce so any ideas would be welcome! ================== I have a 6200TC in a Home Theater PC connected using Component to a Plasma TV. The HTPC is a Dual Boot (XP using Forceware 84.21 and Vista Beta 2 using the Vista Beta 2 drivers). The XP envoronment is working fine with a 1080i setting and overscan changes to fit the...
August 29th 06 10:07 PM
by JW Go to last post
3 379
SpeedTouch 330 USB ADSL Modem Driver by kamesh192
"John Barnett MVP" wrote: I had replied to this one, but it seems to have diappeared. My speedtouch 330 is running fine on Vista, even using the older drivers supplied from my ISP's CD. Do you have a network card on your PC? If so has Vista recognised it.? I had a similar where i could install the speedtouch software but then it
August 29th 06 08:20 PM
by kamesh192 Go to last post
0 410
Asus PVR-416 by Rob Wilkens
I have an HP Media Center m470n and it allegedly has an 'Asus PVR-416' TV/FM card in it. Worked fine in XP/MCE2005 but I didn't dare try the XP driver in Vista. I don't know where to look for drivers. Anyone have any luck with this? -Rob
August 29th 06 11:00 PM
by JW Go to last post
1 453
Updating ATI or Intel Drivers on RC1 and Pre-RC1 builds by B Barley
I doubt cmedia will get their act together for their new drivers for their most basic motherboard chipsets used by manufactures like asus. I've been using the win xp drivers, and it works...barely. I have a 7.1 surround sound system set up and all I get is the center speaker. "JW" wrote: By the time of the final release of Vista all of the hardware suppliers should have released to MS...
August 29th 06 12:04 AM
by B Barley Go to last post
0 487
Microsoft Driver for "Legacy Audio Devices" by Andrew Fiddian-Green
In Windows XP most basic sound cards are supported by drivers written by Microsoft for supporting "Legacy Audio Devices" But it seems that Microsoft written drivers for such legacy audio devices were not delivered in Vista Beta 2. I am assuming such drivers are included in later builds. = But I wonder if there is anywhere I can get them for the current Beta #2?
August 28th 06 04:11 PM
by Andrew Fiddian-Green Go to last post
0 712
Microsoft Office Keyboard RT9450 by Russ Valentine
Problem persists in 5536. I can find no newer drivers or updates for the keyboard that will restore functionality. -- Russ Valentine 306551 "The Barsteward" wrote: Vista has recognised the keyboard but has not allowed functionality of the
August 27th 06 05:03 PM
by Russ Valentine Go to last post
0 549
External Hard Drive Not Working by dsmturbo
Having same problem with an external USB hard drive enclosure. It is very strange, Vista won't boot if it is turned on, however it was on when I installed Vista. If I turn it on while in Vista, I get the clunk/clunk device detected sound but it never shows up. "ironj221" wrote: I'm havn't found a solution yet, let me know if you do.
August 27th 06 06:16 PM
by dsmturbo Go to last post
0 551
Intel 950GMA drivers in RC1 ?? by wgd
In article , says... Hi, Did any one hear about it? Do you know if Vista RC1 will have native drivers for this integrated graphics? I just spend 45 minutes playing hide and seek with "Desktop Properties" to make "Intel Lakepod driver" change my resolution back to maximum, so I can see anything on the...
August 27th 06 08:29 PM
by wgd Go to last post
0 513
Need to reload my HP printer but can not =64bit by Neal
Do to some issues I now have to reinstall my HP 2610. I had it loaded as the 990C before so I could print at least but now I can not load it. I go to add a printer, it sees my HP on the network but it will not give me a list of HP dirvers to choose from. I only get asked if I have a hard disk or to try windows update but that list only gives me Dell drivers. I did see a few posts with...
August 28th 06 03:35 AM
by Neal Go to last post
1 579
TV Turners in Windows Vista Beta2 by DeBeDos
Hi all, I installed Windows Vista Beta2 in my system for evaluating. System Description: Intel PIV 2,53 Ghz 2 GB RAM HD, Various Disks - System Partition 100GB ATI RADEON 9600 Pro 256MB AGP Motheboard ASUS P4P800-E Deluxe TV Turner:
August 28th 06 01:19 PM
by Chris Go to last post
1 656
NVida 6200LE by HagarTheHorrible
OK... here is the problem. I recently upgraded from an ATI Sapphire with 128 meg of memory to an NVida 6200LE with 256 meg of memory that I bought from Tiger Direct. When I had tried to burn DVDs using my old video card I got the warning message that my ATI card was not sufficiently powerful to handle the job - hence the upgrade. Now with the new NVida card whenever I try to run WMV files,...
August 28th 06 12:32 PM
by HagarTheHorrible Go to last post
0 576
FDTI USB To Serial drivers cause BSOD by baddawgg
I have several devices that use the FDTI chip to create a serial port. One or two work but when I install all my serial devices (I have five) I get a BSOD. Everything worked fine in XP.
August 28th 06 02:55 PM
by baddawgg Go to last post
0 536
FDTI Serial chip/driver causes BSOD by baddawgg
I have five devices that use FDTI serial chips. when I try to connect more than one or two of them (it varies--not consistant) I get a BSOD and have to use system restore to get running again. I got the signed driver from fdtichips.com for XP.
August 29th 06 07:27 PM
by Marco K├╝hnel Go to last post
1 440
Toucam Pro II by Arie
My cam is not working properly, Windows finds the cam, but can only use it for sound(mic), but i cant use it as a camera. also the light on my cam is burning all the time.. so my cam is in use. but im not using it.. anyone who knows what to do?
August 30th 06 08:35 AM
by Arie Go to last post
0 464
Post New Thread


Display Options
Showing threads 1 to 20 of 12610
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 09:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright ę2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.