A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware and Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Toucam II Pro by Arie
My cam is not working properly, Windows finds the cam, but can only use it for sound(mic), but i cant use it as a camera. also the light on my cam is burning all the time.. so my cam is in use. but im not using it.. anyone who knows what to do?
August 30th 06 08:35 AM
by Arie Go to last post
0 323
Drivers Vista ce post est en francais by MBoutch
Bonjours je vien d'installer la version prc1 de vista et comme a dernier version jai essayer d'installer 3 drivers et rien n'a marcher j'ai deux drivers vista et un drivers xp et rien un veux s'intaller 1 drivers nvidia drivers carte mere et drivers son ..drivers vista 2 drivers sblive 5,1 drivers vista 3 carte reseau ez card 10/100 pci drivers xp parceque pas capable de trouver des drivers...
August 30th 06 12:33 PM
by Peter Go to last post
3 298
Linksys EtherPCI II NIC driver not found by ieinadex
I just installed build 5536 on my local PC which uses a Linksys EtherPCI II network card. The driver was not found during installation and is currently disabled. I downloaded the driver package from linksys and tried to update it manually, but I recieve the following error: Windows found driver software for your device but encountered an error while attempting to install it. The required...
August 30th 06 12:38 PM
by ieinadex Go to last post
0 313
Keyboard Elite for Bluetooth by Peter
I find it amazing that Mictosoft don't support there own products in Vista Beta. Bad enough having to jump through hoops just to get the above to work in the first place. The latest build 5536 now doesn't give you the option to install the above without a passkey. So, due to the fact that MSFT Bluetooth can't use a passkey in both XP and Vista at the same time, I have to either reinstall...
August 30th 06 01:40 PM
by Peter Go to last post
2 359
SIS 650 Graphics Chipset Driver issue by David Ralph
Since the December 05 CTP version, I have been having issues with the bundled Vista Driver for my Graphics Chipset. I am having to press F8 at boot, to boot in Low Res mode (640 x 480). Once I have logged in if I then change the settings in any way the screen goes black and I am unable to do anything, except reset the machine. Pre Dec 05 builds were fine and allowed me to go to 1024 x 768...
August 30th 06 03:01 PM
by David Ralph Go to last post
0 354
Dell TrueMobile Wi-Fi Card Not Recognized by StephenK
I use a Dell TrueMobile 1300 USB Wi-Fi card to connect to the internet. Recently, I reinstalled Beta 2 to free up a large portion of my HDD. Before, the card worked fine, although it took some effort to get it to work. Now, the card is not being recognized by the driver software I downloaded, and the OS lists it as an "Unknown Device". I copied the driver files from my old installation...
August 30th 06 03:17 PM
by StephenK Go to last post
1 377
problem with 5.1 sound by Sam F
I've just installed vista 5536 onto my PC which has an ASUS p5nd2 motherboard with an onboard realtec AC97 sound card. For some reason i don't get any sound through my rear speakers, even when i set the configuration to 5.1 speakers it doesn't work. I've installed the latest realtec vista BETA driver, and also the ones with my motherboard, but no luck.... Anyone have any clue whats...
August 30th 06 03:42 PM
by Sam F Go to last post
0 366
problem with 5.1 sound by ghoster87
I've just installed vista 5536 onto my PC which has an ASUS p5nd2 motherboard with an onboard realtec AC97 sound card. For some reason i don't get any sound through my rear speakers, even when i set the configuration to 5.1 speakers it doesn't work. I've installed the latest realtec vista BETA driver, and also the ones with my motherboard, but no luck.... Anyone have any clue whats...
August 30th 06 03:43 PM
by ghoster87 Go to last post
0 343
Conexant audio drivers by Skylar
Whats funny is that its in RC1 and these douche bags have advertised saying their products are vista capable... typical corporate asses... (v5105us) "Patricio (CHILE)" wrote: Well I have a HP Pavilion Notebook, Model DV8110US. I installed vista 64 bits, as you mention everything works, but the Conexant audio, modem and storage mass driver. I chat online with a rep of HP and they...
August 30th 06 08:05 PM
by Skylar Go to last post
0 375
Conexant audio drivers by Skylar
Ridiculous... the equipment says vista capable and the os is in RC1.... typical corporate bull "Patricio (CHILE)" wrote: Well I have a HP Pavilion Notebook, Model DV8110US. I installed vista 64 bits, as you mention everything works, but the Conexant audio, modem and storage mass driver. I chat online with a rep of HP and they told that since Vista is at research
August 30th 06 08:07 PM
by Skylar Go to last post
0 406
No drivers for MY Viewsonic Montior VG900b by Todd Smith
Hi I have notied that there are not drivers for my Viewsonic monitoring VG990B, for the Speakers.
August 30th 06 09:03 PM
by JW Go to last post
1 397
widescreen by PaulM
I just bought a 19in widescreen monitor and can not get the 1440x900 with Vista.. Yes I installed the monitor driver. Radeon x600 card (256m) -- -------- Paul -------- www.paulsxp.com www.paulsxp.com/forums
August 30th 06 11:56 PM
by PaulM Go to last post
4 434
HP LaserJet 3150 Printer Drivers by Chat
Try a different family of drivers - I got a 7760 photosmart printer to work on 7800 series drivers - HP is not very good with updating drivers etc. - same deal when XP came out - JMO "Travis" wrote in message ... Where the Devil are they?
August 31st 06 01:32 AM
by Chat Go to last post
0 456
Ati Mobility 9600 64MB by Bruno Faria
I'm still having the same error with build pre-rc1 5536.. Error code 43.. I have submited this error to microsoft error tool and feedback tool.. "Bruno Faria" wrote: Hi folks...
August 31st 06 02:56 AM
by Bruno Faria Go to last post
0 356
Please help me. sigmatel. by Deniz SelÁok
I have sigmatel high definition audio. I couldn't find vista compatible driver. Build 5536
August 31st 06 12:39 PM
by Peter Go to last post
1 488
Drivers by Bruno Correia
I have trobleshoting in drivers for Sound Blaster Live! Value and a 3G PCMCIA Card Option Quad. The firsh don't find drivers and the second says that the device not started. I want help.
August 31st 06 03:34 PM
by Xanik Go to last post
2 415
Microsoft Keyboard Elite for Bluetooth passkey registry fix? by Peter
Does anyone know a way to fix the registry to re-enable the "Do not use a passkey" feature in Bluetooth Devices? With build 5536 that option has disappeared for keyboards. I need it simply because these keyboards/mice wont handle more than one passkey at a time, which is a real bind in a dual or triple boot situation. It means removing/reinstalling the darn keyboard every time I switch OS's...
August 31st 06 04:06 PM
by Peter Go to last post
0 2,461
Pinnacle PCTV Rave Tuner not detected by MediaCenter by Schevenels Patrick
Hello. The TV tuner of my card Pinnacle PCTV Rave is not detected by Windows Vista Media Center (both on Beta 2 and on Pre-RC1, both with Windows Update drivers and with drivers provided with the card). How could I have this tuner detected by Media Center ? Thanks
August 31st 06 05:03 PM
by JW Go to last post
3 428
NOBODY having problems with ATI beta drivers? by Maphusio
Iím sure its been mentioned here but I went ahead and force installed the XP 9800 pro drivers and walla, everything finally works. The "adaptor information" displays properly im currently playing doom 3 while browsing the web on the other window. Forget the vista drivers, forget the ATi drivers for vista just force install the XP drivers and you will be one happy camper. "Test0r" wrote: Come...
August 31st 06 06:25 PM
by Maphusio Go to last post
0 325
How can I extract the WDDM video drivers from the RC1 DVD? by Jams
I did an upgrade today from XP SP2 to Vista RC1 5552 and had to uninstall some programs after the OS upgrade due to incompatibility. One of those I thought I was uninstalling was the XP Nvidia display drivers. There was no indicator in Add/Remove Progs that these were Vista drivers or XP yet after I uninstalled them all I could get was Vista Basic, no Aero. The Beta 88.61 Nvidia driver will...
August 31st 06 07:17 PM
by Joe Negrau Go to last post
3 323
Post New Thread


Display Options
Showing threads 21 to 40 of 12610
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright ©2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.