A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware and Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Unzip Utility in Vista RC1 by ChrisP
I installed Vista RC1 last night, but was not able to UNZIP drivers for my motherboard. Is there an "Unzip" utility in Vista...? Thank you. -- CTP
September 17th 06 10:34 PM
by Vista boy Go to last post
1 61
iPod question by Ben
I can't find where to set it so it doesn't ask me when my iPod is connected to not open a window of its files. Also, I initially had syncing issues with iTunes/iPod but I think they've been resolved based on some solutions on their forums. Anyone else have similar issues?
September 18th 06 02:20 AM
by Ben Go to last post
0 74
Arris RDNIS telephonny Modem by Nick Lagachette
Hi there, Just installed Vista RC1 and I can't install my modem. Tried with the cd-rom but it doesn't autorun and vista can't find the drivers on it. The website doesn't provide any other drivers. Windows XP used to install it by itself. I would like to know how to get my hands on such a driver without windows update.
September 18th 06 04:16 AM
by Nick Lagachette Go to last post
1 87
Radeon 9800 Pro Driver Issues by Angel's Taz
Josh, I am experiencing the same issues and am trying a variety of things. When I tried to force Vista to use the newest XP drivers it crashed my system and a reinstall was required (NO recovery possible!). How did you "convince" Vista that it wanted to use the XP drivers? I used the Compatability Wizard...needless to say this is very frustrating!! Any help or advice anyone can offer would...
September 18th 06 04:58 AM
by Angel's Taz Go to last post
0 76
where is my mixer??? by olli
hello, big problem: my pc is always connected to my video recorder. when my wife watches a movie i get the sound on my speakers... i have to switch off the complete sound in the taskbar. even when i go to the device control and pull down the volume at the line-in panel - nothing happens. please give me back the old mixer where i have all devices...mic, line in, stereo mix and so one.... with a...
September 18th 06 07:28 AM
by olli Go to last post
6 75
IDE Controler CMD 0649 PIO Mode 4 only by Flash
I use the IDE Controller CMD 0649 chipset for my DVDRRW optical rives the controller is capable of ATA 100. Device Manager shows it as PIO mode 4 & the Enable DMA box is disabled. Editing the registry manually I am able to change to DMA mode but it resets upon a reboot.
September 18th 06 07:30 AM
by Flash Go to last post
3 68
SATA disks as Other Devices by Marco Dalli
I've and Abit NF7-S v2 with onboard SATA RAID controller Silicon Image 3112A. The controller is detected correctly with its XP drivers, but the 2 sata disks connected to it are seen as "Other Devices" and therefore not shown in Disk Management. The two disks are spare disks, not raid, NTFS and contain some data. I also tried connecting one disk at a time, but nothing changed. Is anyone...
September 18th 06 10:17 AM
by Marco Dalli Go to last post
0 75
ASUS's Lack of Driver support for Vista! Need WI-FI drivers by Rene Beauchemin
I am trying Vista RC1 (Build 5600) on an Asus A8V Deluxe, using the Yukon Network card onboard. I have network connection but not every site works. For example, I can brouwse www.microsoft.com, but I cannot register Vista, and I cannot go on www.google.com, but I can go on www.yahoo.com. I am wondering if it one of the network card setting which should be changed or what. I am connected to...
September 18th 06 11:07 AM
by Rene Beauchemin Go to last post
0 66
MSFF Game port ? by Andy
Is there a way to install a Microsoft Wheel on standard game port on a P4p800 Asus board ? Is there any adapter to convert Standart game connector to USB ?
September 18th 06 02:56 PM
by Andy Go to last post
0 73
Gameport Microsoft wheel ? by Andy
Is there any way to make it work ? Is there any adapter for joystick that use standard gameport to USB ? Since i paid 200.00$ for that wheel and never broke.. i would expect from Microsoft that sold that wheel make it work in Vista..
September 18th 06 03:01 PM
by Andy Go to last post
0 73
Gameport Microsoft wheel ? by Andy
Is there any way to make it work ? Is there any adapter for joystick that use standard gameport to USB ? Since i paid 200.00$ for that wheel and never broke.. i would expect from Microsoft that sold that wheel make it work in Vista..
September 18th 06 03:01 PM
by Andy Go to last post
0 68
Vista 64bit and ASUS A8V sound drivers by Rene Beauchemin
I tried both 64bits and 32bits with the same result on the same board. Let me know if you found something. PS. Is your network working fine. I have some trouble reaching the internet. "Quasar" wrote: I have a ASUS A8V Deluxe based system and I'm having trouble installing sound drivers for the onboard sound on my Vista 64bit install.
September 18th 06 05:01 PM
by warpsix Go to last post
1 67
Unzip utility for Windows Vista by ChrisP
I installed the Vista RC1 last night. Tried to install the drivers for my motherboard, but they came in .zip form. Is there an "Unzip" utility in Vista RC1...? Thank you. -- CTP
September 18th 06 05:16 PM
by ChrisP Go to last post
8 68
Problems with drivers by Mighty1
I've recently installed MS Windows Vista RC1 32bit; I've reported some troubles I noticed with drivers I got before, working properly with previous Windows XP. First of all, audio drivers don't work correctly (Realtek AC97 on Intel 975i chipset): quad sounds come out from the same front speakers and rear speakers are silent. No way to set it up in sounds control panel 'cause jack-sensing...
September 18th 06 05:41 PM
by Richard Urban Go to last post
3 82
Vista runs really slow by Sam24112
Disable themes in the sevices and watch it go. get there by control panel and then admin tools "MusikHersteller" wrote: Turn off Aero Glass and watch it fly. Look under personalize display and whatnot in the Control Panel, it will appear like a theme. As soon as I did that, my laptop and desktop both ran better, less hot, and I think my battery is lasting a lot longer...
September 18th 06 06:14 PM
by Sam24112 Go to last post
0 69
GeForce 6100 (GPU) by Andrey I. Krasvitnikov
Hallo! I have motherboarb Gigabyte GA-K8N51GMF with integrated video (GF 6100). Displey driver crashed when Aero enabled. I try drivers from Microsoft and nVidia. What can I do? Then'x
September 18th 06 06:39 PM
by wkeith01 Go to last post
2 96
Pentium M & SpeedStep by pHi Roethlisberger
Hello on windows XP SP2 it works fine between multiplier 6x and 15x. If the CPU is used at 100% it jumps immediatly to 15x. With Vista RC1 it changes only very hard to 15x (and this only for a few seconds). If I use a stresstest tool (Idle SP2004 by Johny Lee), the CPU is used 100% but it changes only to 15x if I start some other applications at the same time.
September 18th 06 07:10 PM
by pHi Roethlisberger Go to last post
0 86
Two Questions: Windows Explorer, Mouse/Keyboard after Standby by mtcoombes
I have clean-installed Vista RC1, on it's own hard drive (the primary master). I have two other hard drives (D and E, the primary slave and secondary slave), which contain data in NTFS format from my previous XP installation. When I load Windows Explorer in Vista and navigate to these drives, they load EXTREMELY slow. It is not unusual for me to click on the D drive, and then wait up to a...
September 18th 06 08:00 PM
by mtcoombes Go to last post
0 120
AGP & Vista RC1 by MikeyB
On a clean install, I kept getting error message "R300 stopped responding, but recovered" or some such, or a complete freeze-up of my comp. I've since forced the AGP in the BIOS to run at 4x, unstead of 8x, and it has been perfectly stable through the weekend. Am I missing something in the settings to get it to run on 8x? - Radeon X700 AGP8X on a Soyo Dragon 2 KT880 motherboard
September 18th 06 08:34 PM
by Anthony LiPetri Go to last post
1 75
intel hd audio by scrooge
I've a intel 8280 1GBM ICH7-M High definition Audio Controller but I don't have audio. The notebook I have is a HP Compaq nx9420
September 18th 06 08:37 PM
by scrooge Go to last post
0 86
Post New Thread


Display Options
Showing threads 381 to 400 of 12610
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 01:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.