A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware and Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
32 bit Audigy drivers work on RC1 x64!!! by AndyMAc
Heres a weird one. Rc1 didnt detect my ancient Audigy 1 card so I tried all of creatives beta drivers and none of those worked ( all told me I had no soundblaster hardware). Thought I was going to have to format and go back to 32 bit until I found my old cd that came with the card. Tried that and no surprise it wouldnt run. So I got vista to try to detect the hardware and browsed to the...
September 18th 06 08:39 PM
by GerryC Go to last post
1 88
Microsoft wheel gameport by Andy
Is there any way to make it work ? Is there any adapter for joystick that use standard gameport to USB ? Since i paid 200.00$ for that wheel and never broke.. i would expect from Microsoft that sold that wheel make it work in Vista..
September 18th 06 10:46 PM
by Carlos Go to last post
1 69
Hardware problems... by SoulHunter
i don't know if anyone has posted this problems with this devices or not...if they did i'm sorry. I've had problems with 3 things on Vista, first of all was my creative audio PCI that was not able to install, then my Lexmark series X1100 (my model is X1190) that installed but was unable to work and then the most important of all and main reason why i went back to my old windows XP, my...
September 18th 06 11:17 PM
by SoulHunter Go to last post
0 86
Erros Ati Drivers for RC1 by camesenin
I install last drivers of Ati for my X800 All in Wonder later the screen turned blue and the system froze ( no text just blue). I reset the computer but just as it was to hit the desktop it turned blue again and froze so I restarted in safe mode and rolled back. My Performance Rating is 1 not working the drivers of ati for RC1, not working the drivers for ati of windows update.
September 18th 06 11:59 PM
by ScottyDog55, sniffing out critters Go to last post
2 77
USB ASUS A8N-SLI by Hans Petter Nenseth
The only thing I get working om RC1 is my Canon printer. Scanner and other USB-devices wont work. Any hints? Couldnt find any new drivers at ASUS. -- I går lurte jeg på hva morgendagen ville bringe. I dag vet jeg det.
September 19th 06 12:01 AM
by Carlos Go to last post
3 71
hp deskjet 656c by DMHolt57
Try the 600 driver in the wizard, works fine with my HP 632C -- DMHolt57 Full "dami87" wrote: i istalled it with its xp drivers and everything was ok (no error message)
September 19th 06 12:04 AM
by DMHolt57 Go to last post
0 83
SONY GigaPocket TVTuner by geniettomio
the GIGAPOCKET don't work with Windows Vista Beta 2 and Windows Vista RC1
September 19th 06 01:48 AM
by chooven Go to last post
2 86
Compatible 5 button mouse by wolfgrrl
Has anyone found a compatible 5 buttom mouse that works on Vista? I have three and none of them work - I can't program the additional buttons. I miss my mouse! Please advise if you have found one that works. Thank you!
September 19th 06 01:55 AM
by Steve Urbach Go to last post
2 90
Help Problem by Zerocool
I just installed the beta release and no my dvd and dvd burner don't work. The message says: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. Windows finds no solution. I had no problem before. Works good but I don't...
September 19th 06 02:49 AM
by ron suiter Go to last post
1 95
Mouse woes by JJ
Have unpredictable mouse issues - pointer works fine, then jumps to the end of the screen (same direction where I was moving the mouse anyway) - Doesn't happen often (was fine with XP) -- John PC: (XPS Gen 1) laptop Mem 1 gb processor P4 3.4
September 19th 06 02:51 AM
by JJ Go to last post
0 94
Sony Vaio Hot Key by bcain2005
I have the same issue, and have noticed that when installing the hotkey library and the actual handler program that runs on boot from windows XP, the hotkeys still don't work and the application complains that the battery is too low and to hibernate before losing power regardless of actual power usage. I think that we'll just have to wait until Sony gets its act together and writes a driver...
September 19th 06 03:09 AM
by bcain2005 Go to last post
0 65
Sony Vaio Hot Key by JayCee
I had the same problem with my Viao, but found and downloaded the Windows Vista Realtek HD audio beta drivers from the following website: http://www.realtek.com.tw/downloads/dlhd-2.aspx?lineid=2004052&famid=2004052&series=2004061&Software=True&title=HD%20Audio%20CODECs Sound now works great. Cheers...
September 19th 06 04:19 AM
by JayCee Go to last post
0 55
NOBODY having problems with ATI beta drivers? by cabogy
I have the Radeon 9600Pro with 256meg ram. I installed the ATI drivers and everything was working good, Vista recognized my Dell monitor and primary and secondary outputs on the 9600.... then.... the next day when I booted up the computer the drivers disappeared! I tried to uninstall catalyst but it locked up, rebooted tried again and Vista locked up. Tried to reinstall, it failed,...
September 19th 06 12:11 PM
by cabogy Go to last post
0 70
64-Bit Vista Sound Cards by Mohawk
I have the Soundblaster Live 24, and went to the MFG site, got the "Beta" 64 bit drivers and find that Vista refuses to install the software. So no sound, and no checking any multi media other than some video... less than 80% so far.. -- I love beta, 80% better than 0% "John Boy" wrote:
September 19th 06 12:51 PM
by Mohawk Go to last post
0 126
WE NEED VISTA 64-BIT SIGNED DRIVERS FOR THE CREATIVE LABS AUDIGY C by Ryan
Topic says it all. I have tried EVERYTHING possible that I've read from this beta and others to try to get my sound working. It doesn't work. I am so ****ed off that I installed the RC1 now. PLEASE give us signed drivers.
September 19th 06 01:02 PM
by Mohawk Go to last post
5 234
Help Problem by Zerocool
I just installed the beta release and no my dvd and dvd burner don't work. The message says: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. Windows finds no solution. I had no problem before. Works good but I don't...
September 19th 06 02:35 PM
by Zerocool Go to last post
0 128
Vista Hangs by Kev
I've installed vista RC1 (64bit version). It installed and started up the first time fine. My wifi card (marvel libertas according to device manager) started on the first boot, but failed thereafter. And now Vista will only frequently 'hang' on booting. It loads the loading bar, fades to black, and does nothing else (shold be going to user account login screen). I've tried taking out the...
September 19th 06 02:48 PM
by Kev Go to last post
0 71
RC1 Network Adapter Buffers Out of Range Error by pennhaven
Reviewing the system event log shows two errors reported for my Marvell Yukon ethernet controller at startup. "Receive buffers out of range." and "Transmit buffers out of range." My motherboard has two Marvell Yukon gigabit controllers. What I don't know is which adapter the error messages refer to and what the appropriate range should be. One adapter is a PCI and the other PCI-E. For the...
September 19th 06 03:23 PM
by pennhaven Go to last post
0 65
Fix for dell Laptops by Matthileo
I tried that, and it did not help me at all. I have a Dell Inspiron 6000, and am running RC1. -- God''s in his Heaven. All''s right with the world. ~Nerv "Godsend For Dell Laptops" wrote:
September 19th 06 04:08 PM
by Zach Go to last post
5 76
Reinstall Palm Handheld? by Tom Lake
I had a Palm handheld installed correctly in RC1 but had an error in the Palm software so I uninstalled the software which also removed the handheld. I tried to reinstall the driver for the handheld but it keeps saying it can't find the files it needs even though I point it to the correct directory on the CD. I also tried copying the CD files to a directory on the hard drive, removed the...
September 19th 06 05:08 PM
by Tom Lake Go to last post
0 75
Post New Thread


Display Options
Showing threads 401 to 420 of 12610
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright ©2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.