A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware and Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Vista Business x64 & HP Deskjet 930C by Emil
Hi, I've plugged my USB Printer (HP Deskjet 930C) and it's been installed automaticaly by system. But when I try to print a document in MS Word 2003 I get an error that my printer is configured wrong and printing cannot continue. When I try to print a test page I get an error that printing test paige failed. That's strange because the printer was installed without a problem and device...
January 29th 07 03:32 AM
by Hugh Wyn Griffith Go to last post
3 82
Which graphics card for Aero? by Phil Chapman
Hi all, I have Windows Vista Ultimate on my PC, but the graphics card does not support Aero. I'm not interested in playing 3D games - all I want is to watch DVD films and use Media Centre and Aero features. Can anyone suggest a suitable AGP graphics card? My computer has 1280MB RAM and an Asus A7A266 motherboard - I purchased it in 2001.
(Multi-page thread 1 2)
January 29th 07 03:47 AM
by Graham Hickson Go to last post
14 90
Dell 922 AIO Drivers by Alexander Damjanovic
Important if anybody can get their hands on some or even design or change previous I have many things needed to be printed im getting tired of the library.
January 29th 07 10:59 AM
by Tony Go to last post
3 71
USB Pen drive by ian uk
Can't use any (and ive tried a few makes) usb flash drives in vista. I ve upgraded my xp install with the visa business upgrade that comes in the action pack. whenever i try a usb flash drive , it searches for a driver then says error installed software for disk drive "parameter in incorrect" . tried a clean install on another pc and all the usb sticks work. help !! don't really want to...
January 29th 07 04:52 PM
by ian uk Go to last post
0 49
DVD Burner by marine423
I recently installed Vista (clean) and had no problems except getting updated drivers for my sound card from the manufacturer. However, I have 2 hard drives, a DVD Rom Drive and a Burner. Sometimes when I boot up the computer, it only shows my DVD drive and not my CD burner. If I re-boot, they will both show up. This only happens with my CD burner. Does anybody have any ideas of how to fix...
January 29th 07 05:50 PM
by Dustin Harper Go to last post
1 74
Joystick by Doug
Hi, I have Flight Simulator X ( Demo ) installed on RC2 5744. I do not have a joystick or game controller. Is there one that will work with my setup and if so what is it. I have looked through the Vista games, hardware and general newsgroups but don't see anything about this. Doug
January 29th 07 06:13 PM
by Dustin Harper Go to last post
3 57
ATI Radeon X800 Pro by AleXXX
Hello! Win Vista build 6000 do not supported original drivers ATI Radeon X800 Pro. Drivers was setup is default windows drivers, but working he is very good. When setup original drivers - Blue Screen of Dead (BSOD). What I do it not right? P.S.: I'am not good speak english, I'am from Russia (Samara) :)
January 29th 07 06:32 PM
by AleXXX Go to last post
2 87
Hard Drive Performance by LeeG
I have had my swap file set-up on a Excelstor ES3230 hard drive and my performance of vista has at times been slower than I would have expected. I have now changed the swap file to my other hard drive, a ST360015a, and seen an improvement in performance. Can anyone tell me if the Excelstor drive is a slower drive and are there any utilities that I can make use of to ensure that I can...
January 29th 07 07:56 PM
by Jimmy G Go to last post
1 90
dvb-tv 878 digital tuner driver by Huig
I ran the RC1 and the installer installed above driver. I bought Home Premium and now the driver does not get installed. Windows is unable to find a driver online. Why was the driver in the RC1 and not in the commercial package?
January 29th 07 10:03 PM
by Richard G. Harper Go to last post
4 92
No sata driver for Nforce 4 mobo, no driver for Audigy 2 value by broccolibeef
This is part of my first impressions of Vista--I have an evaluation copy of Vista Ultimate(32 bit, Build 5840) obtained from an MS launch event in Los Angeles. First, I have an Asus A8N-E mobo, supporting AMD 939 socket CPUS, and with BIOS 1080. But under Vista, my SATA HD--Western Digital WD1600JS--is not recoginized as an SATA device but an ATA device. In fact, NO SATA channels are...
January 29th 07 10:43 PM
by Pete Go to last post
9 57
Vista reports [email protected] 900mhz by jon
I run my e6600 2.4Ghz @ 3.2Ghz. Windows XP displays it at 3.2Ghz (9 x 360mhz). I have it overclocked in the bios and Vista reports the CPU at e6600 @ 2.4ghz 900mhz. Can someone please tell me how I get Vista to recognize the cpu at 3.2Ghz. I know this was probably brought up before. Thank you
January 30th 07 01:10 AM
by jon Go to last post
0 96
NVidia 6600 by Kevin
In my laptop I have an NVidia 6600 256 MB GPU and an alternate onboard graphics card on my motherboard. there is a switch on the laptop to switch between the two. Now that I have all the drivers installed and such Vista recognizes my Nvidia card. The only problem is that when it rates my computers performance it says that things relating to graphics are a 1.0 and a 1.9 I'd assume that...
January 30th 07 03:19 AM
by JW Go to last post
6 94
Weird Memory Issue by digitall
I posted the following question at www.thevistaforums.com because I'm out of ideas on what could be causing this: ************************** I am running into the weirdest issues with Windows Vista and am hoping someone here can assist. Here's the background.. As soon as the RTM of Vista came out I installed it on my brand new box (home built). I did the x64 version and the specs on the...
January 30th 07 03:32 AM
by TheNetAvenger Go to last post
6 79
verizon SAMSUNG SCH A990 driver issue by ivan
when i go to conect my vzw samsung sch a990 up the computer recognized a samsung cdma technologies driver but by the time time it is selected for the computer to locate the driver in the device manager it disappears and the pc states that device isn't connected. can someone help with with this. and give me an idea on what to do for this and how to fix it do that the music essentials manager...
January 30th 07 08:55 AM
by ivan Go to last post
0 104
ACPI required for HT by tino
Check the BIOS settings for ACPI...are they on? acpi subcomponents are required.... From: "JW" Subject: Hyper-threading hangs OS loading Date: Saturday, December 30, 2006 8:58 AM Did you fdisk and reformat the old disk in the new machine before trying to
January 30th 07 09:40 AM
by Jussi Palo Go to last post
1 143
AMD Cool'n'Quiet in RC2? by Sven
How do I set the "powersetting" in RC2 to let my AMD 4800+ X2 make use of Cool'n'quiet? In WindowsXP it should be set at "Minimal Power Management", but there is no such setting in Vista (or at least I can't find it). Will I have to get a seperate driver for Vista from AMD to get it to work? Regards Burgurne
January 30th 07 10:34 AM
by Detlev Rackow Go to last post
6 96
NAS Drive help by Ken
Hello, I cant get to my shared folder on my NAS Drive. It wont map either. But I can get to all the settings. It shows in Network places. The vendors software wont run on Vista. TIA, Ken
January 30th 07 03:51 PM
by Dave B. Go to last post
1 136
drivers by beanard15
i have Windows Vista and i have installed it but i was not able to install any thing! it said i was not a Administrator but when i went to my control panel it said i was does antone know why this is?
January 30th 07 04:00 PM
by beanard15 Go to last post
0 100
no USB devices recognized in Vista Enterprise by Mark Gaskins
I installed Vista Enterprise on my laptop and I am having USB problems. Device manager shows the entire USB bus working correctly however the OS does not recognize any USB device, camera, flash drive, etc... no indication the OS even sees it connected. Appears as if ports are working but inaccessible... any suggestions? Toshiba Sat Pro 6100 512MB memory 60GB hdd USB 1.1
January 30th 07 04:45 PM
by Steven Weisman Go to last post
3 103
USB Support by Paul Smith
Am using release version of Vista Ultimate. It doesn't recognize my 1Gb USB memory stick or my Belkin 7 port USB hub. Is there anything I can do to fix this? Thanks in advance for your help - Paul.
(Multi-page thread 1 2)
January 30th 07 04:56 PM
by Steven Weisman Go to last post
11 169
Post New Thread


Display Options
Showing threads 1841 to 1860 of 12610
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.