A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Networking with Windows Vista Networking issues and questions with Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.networking_sharing)

Post New Thread
Threads in Forum : Networking with Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
nForce 570 / Vista Beta 2 / Limited Connectivity by scooby464
I had the same problem with my ASUS M2N32-SLI Deluxe board.....no matter what I did...always got limited or no connectivity......I went from my Vista x64 to the Vista x86 Beta 2 build 5384 (as I have both discs), and without any problems.....everything connects fine......even got the wireless Realtek 8187L adapter to work in x86. My advice......donít use x64....seems to be too many...
August 31st 06 06:25 PM
by scooby464 Go to last post
0 326
Cannot see some folders in NAS when in Vista Beta 2 by mshanahan
I have just contacted MAXTOR (who was bought by SEGATE??) and they said they are aware of it, and are working on the issue. Did not get a warm fuzzy that they consider it an urgent issue??? The agent said "~I can't believe we would not have it fixed for the release of VISTA." -- Mike Shanahan "Jimmy Brush" wrote:
August 31st 06 05:18 PM
by mshanahan Go to last post
0 368
Cannot see some folders in NAS when in Vista Beta 2 by mshanahan
So let me see if I understand. Vista has made an improvement to speed up file lookups on my NAS drive, but now I can't see all the files? GREAT FEATURE. I have checked and my MAXTOR SHARED STORAGE DRIVE has the latest firmware, so it looks like I will have to stay on XP till all the manufacturers (or at least mine) modify the firmware and fix it. Is someone responsible to let the...
August 31st 06 04:23 PM
by mshanahan Go to last post
0 389
Remote Desktop connection by B. K. Barley
duh, Never mind, I didn't realize that trend micro had a firewall component. I disabled it and now works like a charm. "David Sherman" wrote in message ... It still fails. Same error message.
August 31st 06 03:45 PM
by B. K. Barley Go to last post
0 392
Remote Desktop connection by Jimmy Brush
Are you using the Pre-RC1 build? It looks like this build has problems connecting to Windows XP machines via remote desktop. -- - JB Windows Vista Support Faq http://www.jimmah.com/vista/
August 31st 06 03:42 PM
by B. K. Barley Go to last post
1 453
Dial Up Connect Speed? by Mikee
Some of us still live in the boonies and only have dial up. :( Anyway, XP always showed the connect speed for a short time in ballon help over the connection in the tray just after connecting. I must say this is probably the only useful ballon help I've seen. It's gone in Vista and it's now a tedious process to see your dial up connect speed, double click tray icon (not right click) see the...
August 30th 06 07:34 PM
by Mikee Go to last post
0 432
Dell TrueMobile Wi-Fi Card Not Recognized by StephenK
-- On my 4th attempt to download the monster that is Vista, on Verizon 768k DSL. FiOS install can''''t come soon enough.
August 30th 06 06:31 PM
by StephenK Go to last post
1 389
WMI EnableStatic not work in Vista by Eric
I have a simple function to switch network from DHCP to static, the function works ok in XP, but not in Vista, the return code is 0 that scussed, but nothing happend when I check by ipconfig, any help is welcome, I am using VS.Net 2003 + latest SDK. Thanks, Eric int SetStaticIP() { IWbemLocator *pLocator = NULL;
August 30th 06 02:02 PM
by Eric Go to last post
0 491
ICS not woriking by Giovanni
Hi Crille, I have de same problem with the build 5384. I am working with de Vista (host) and the Windows 2000 (my notebook). I use ICS with vista but the win 2000 can't use the internet. I can't ping an internet address like (200.x.x.x) from the notebook for ex. My host can view the notebook and the notebook can view the host but the notebook can't use the internet. I think the ICS isn't work...
August 30th 06 03:38 AM
by Giovanni Go to last post
0 404
L2TP VPN Connection by EricS
I cannot get a L2TP VPN connection to establish with Vista. Its shows as a WAN Miniport connection but will never connect. Any ideas?
August 30th 06 01:32 AM
by EricS Go to last post
0 437
Printer and files sharing by scotthi
Since I installed VISTA, I haven't been able to sharing files or any printer attached to my VISTA machine. I have tries repeatedly to recreate my network again but nothing seems to work. I can not see any of the other two computers on my network either. When I try to create a network disk using my flash drive, VISTA says it can't write to the disk. I have tried several different flash drives...
August 30th 06 12:36 AM
by scotthi Go to last post
0 432
internet connectivity on build 5536 by B Barley
Hi, Got a problem connecting to the internet on build 5536. Setup - 1 marvell yukon gigabit ethernet card 1 linksys router wrt54g the router firmware is at the current release.
August 29th 06 11:40 PM
by B Barley Go to last post
0 412
How to TCP/IP filtering options for IPv4 in Vista? by Pushkar
Hi, I was trying to set TCP/IP filtering options through Advanced settings of IPv4 protocol in Vista, but I found that there is no options tab available there. This tab was there in Windows XP. Is this setting disabled for Vista or is it done through some other way? I have attached the image of advanced settings tab for XP and Vista. Apart from options Tab, Registry values that were used in XP...
August 29th 06 08:41 PM
by Jimmy Brush Go to last post
3 414
More wireless problems! by Glenn
There have been many wireless problems posted, many are unique. Here is my experience to add to the pile. I have a compaq notebook that I dual boot from XP to Vista 5536. In XP, wireless networking works fine at work and home. Home is WEP, work is open (I know, don't worry, it's DMZ'd) When I boot into Vista, I can easily do all networking at home, entered wep just fine and no problems.
August 29th 06 06:53 PM
by Glenn Go to last post
0 477
Wireless problems by Glenn
There have been many wireless problems posted, many are unique. Here is my experience to add to the pile. I have a compaq notebook that I dual boot from XP to Vista 5536. In XP, wireless networking works fine at work and home. Home is WEP, work is open (I know, don't worry, it's DMZ'd) When I boot into Vista, I can easily do all networking at home, entered wep just fine and no problems.
August 29th 06 06:51 PM
by Glenn Go to last post
0 464
US Robotics Wireless USB Adapter by spieler21
Hey guys, just installed build 5536. Everything works fine, except for the US RObotics WLAN Adapter. The Drivers on the CD won't install, but Vista finds updated drivers on Windows update and installes them. But, it can't find any Wireless Networks in range. I then installed the Software for the USB Adapter but it doesn't recognize the adapter. Any idea what could help?
August 29th 06 06:42 PM
by spieler21 Go to last post
0 413
Cisco VPN Client 4.8.01.0410 by Hal9000
Hmmm.. just installed Cisco on a fresh Vista 5536 pre-RC1. Installation went fine, no errors whatsoever. VPN Client connects fine, but connection almost immediatelly dies. I need to disconnect VPN to be able to use the internet again (via proxy, so only limited to http/ftp protocol...) Is there a newer vpn client version out there perhaps? I have 4.8.01.0410... hal DIV"Krzysztof...
August 29th 06 01:54 PM
by Hal9000 Go to last post
0 455
add user from another computer to share by apcdad
I too am having similar difficulties. None of the machines on my network (XP, or otherwise) can share the files on the Vista machine. WE can see the machine with the other workgroup computers, but the only available folder is users and it is inaccessible. All of my file sharing between the XP computers is fine. Any help out there? "Shay" wrote: On Zack's excellent Vista Knowledge Base...
August 28th 06 01:03 PM
by apcdad Go to last post
0 437
Network controller Intel and Vista by Paul Russell
does not work how ... wont install or no driver? you need to contact Intel "Haas" wrote in message ... My network controller Intel (R) PRO Wireless LAN 2100 3 BMini PCI Adapter don't support Vista --
August 28th 06 11:36 AM
by Paul Russell Go to last post
0 395
Post New Thread


Display Options
Showing threads 10181 to 10199 of 10199
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 07:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright ©2004-2017 Vista Banter.
The comments are property of their posters.