A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Security and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Security and Windows Vista A forum for discussion on security issues with Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.security)

Security Still Shows Deleted Antivirus Product as Installed



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 31st 06, 02:33 AM posted to microsoft.public.windows.vista.security
Jo
external usenet poster
 
Posts: 215
Default Security Still Shows Deleted Antivirus Product as Installed

Wondering if anyone else has had this problem. I installed AVG antivirus and
had problems with an error message every time Vista started (this is under
PreRC1/5536). So I uninstalled AVG. It was deleted from the programs list
and no longer in the programs folder. But the Security Center didn't give me
a warning, so I checked it to see what was happening. It still had AVG listed
as installed and working! I then installed Trend Micro's PCCillin, thinking
it would replace AVG's incorrect setting. However, now it shows both
antivirus programs as installed and on. I've made a bug report but wondered
if I am the only one to run into this. (I did have a problem the first time
I tried to uninstall AVG and it said it wasn't correctly uninstalled.
However, after rebooting and trying again, it uninstalled.)
  #2 (permalink)  
Old August 31st 06, 02:30 PM posted to microsoft.public.windows.vista.security
pippin
external usenet poster
 
Posts: 107
Default Security Still Shows Deleted Antivirus Product as Installed

I had AVG problems with the last build & worked along with AVG technical who
could not reproduce the error on load. I tried everything but with UAC
enabled AVG produces this error.
I installed the free version this time with the PreRC1 worked fine last
night on rebooting but have just booted now to find the same error

When I uninstalled the last time I installed PCCillian also and did note 2
AV's reported - I actually thought this was because I had AVG installed on my
first hard drive with XP Pro on it. I am about to uninstall again as I came
here to find out if there was a lighter AV than PCCillian.

When I ran all the tests last time I did note some files where locked hidden
and my Registry cleaner wasn't allowed access to them - this is possibly why
you have the multi AV showing (I will have too when I uninstall)

I was able to run PCCillian without problem even with the dual AV report by
Defender. I thought AVG would be fine this time but just found out it's
not.


"Jo" wrote:

Wondering if anyone else has had this problem. I installed AVG antivirus and
had problems with an error message every time Vista started (this is under
PreRC1/5536). So I uninstalled AVG. It was deleted from the programs list
and no longer in the programs folder. But the Security Center didn't give me
a warning, so I checked it to see what was happening. It still had AVG listed
as installed and working! I then installed Trend Micro's PCCillin, thinking
it would replace AVG's incorrect setting. However, now it shows both
antivirus programs as installed and on. I've made a bug report but wondered
if I am the only one to run into this. (I did have a problem the first time
I tried to uninstall AVG and it said it wasn't correctly uninstalled.
However, after rebooting and trying again, it uninstalled.)

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.