A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Problem caused by Motorola USB Modem



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 12th 08, 08:52 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Barb Bowman
external usenet poster
 
Posts: 1,371
Default Problem caused by Motorola USB Modem

you'd have much better speeds and a better broadband experience
using the Ethernet connection on the 5100.

On Thu, 12 Jun 2008 14:39:43 -0500, feniks57
wrote:


HI!Somebody found Motorola SURFboard SB5100 driver for Vista x64 ?
Or no decision till now?

--

Barb Bowman
MS-MVP
http://www.microsoft.com/windowsxp/e...ts/bowman.mspx
http://blogs.digitalmediaphile.com/barb/
  #12 (permalink)  
Old June 12th 08, 09:46 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Colin Barnhorst[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 2,464
Default Problem caused by Motorola USB Modem

Try the 5101 Vista software listed in line two on this page:
http://broadband.motorola.com/consum...on=CableModems

"Nonny" wrote in message
...
On Thu, 12 Jun 2008 14:39:43 -0500, feniks57
wrote:


HI!Somebody found Motorola SURFboard SB5100 driver for Vista x64 ?
Or no decision till now?


There are Vista drivers for 5101 and 5120... have you tried them to
see if they'll work?


  #13 (permalink)  
Old June 13th 08, 09:49 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Barb Bowman
external usenet poster
 
Posts: 1,371
Default Problem caused by Motorola USB Modem

the 5100 uses a different chipset than the others

On Thu, 12 Jun 2008 15:46:57 -0600, "Colin Barnhorst"
wrote:

Try the 5101 Vista software listed in line two on this page:
http://broadband.motorola.com/consum...on=CableModems

"Nonny" wrote in message
.. .
On Thu, 12 Jun 2008 14:39:43 -0500, feniks57
wrote:


HI!Somebody found Motorola SURFboard SB5100 driver for Vista x64 ?
Or no decision till now?


There are Vista drivers for 5101 and 5120... have you tried them to
see if they'll work?

--

Barb Bowman
MS-MVP
http://www.microsoft.com/windowsxp/e...ts/bowman.mspx
http://blogs.digitalmediaphile.com/barb/
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 05:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.