A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista » Hardware and Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

5.1 Surround



 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 23rd 07, 01:04 AM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
1BadAssZ28
external usenet poster
 
Posts: 2
Default 5.1 Surround

When I Bought My Computer My 5.1 Surround Sound Worked Just Fine.
Recently I Had To Reinstall Windows Vista Home Premium 32 Bit.
My Surround Sound No Longer Worked I Updated Drivers And Now My Speakers
Don't Work At All.
I Can Roll Back Drivers And They Work But Only In Stereo
I Have An EMachine T5224 With A Sigmatel Sound Card

  #2 (permalink)  
Old April 23rd 07, 02:32 PM posted to microsoft.public.windows.vista.hardware_devices
Steve Urbach
external usenet poster
 
Posts: 291
Default 5.1 Surround

On Sun, 22 Apr 2007 18:04:01 -0700, 1BadAssZ28
wrote:

When I Bought My Computer My 5.1 Surround Sound Worked Just Fine.
Recently I Had To Reinstall Windows Vista Home Premium 32 Bit.
My Surround Sound No Longer Worked I Updated Drivers And Now My Speakers
Don't Work At All.
I Can Roll Back Drivers And They Work But Only In Stereo
I Have An EMachine T5224 With A Sigmatel Sound Card


Welcome to the world of Vista (lack of full functionality) older
hardware drivers.

Check E-machines web site (if the card was pre-installed by them),
otherwise, try the chipset (Sigmatel) maker.

FWIW Drivers are slowly becoming available for more older products.

Check the manufacturers support FAQ. Sometimes they give a Vista
driver update time table for "legacy" products.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2020 Vista Banter.
The comments are property of their posters.