A Windows Vista forum. Vista Banter

Welcome to Vista Banter.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to ask questions and reply to others posts, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

Go Back   Home » Vista Banter forum » Microsoft Windows Vista
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Hardware and Windows Vista Hardware issues in relation to Windows Vista. (microsoft.public.windows.vista.hardware_devices)

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware and Windows Vista Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
Blank Laptop screen - intermittent by gatorbikerbob
Hi All, My HP Pavillion dv9500 laptop screen has gone blank. The computer works fine and is able to use a monitor plugged into the VGA port. I thought the screen just went out, it's just over 2 years old and of course, 2 months out of warrenty. However, after the sceen had not worked for about a week, it came back on. I was using the laptop with a monitor, and all of a sudden, a window...
February 18th 10 02:57 AM
by ashvin Go to last post
2 202
Blank Laptop screen - intermittent by gatorbikerbob
Hi All, My HP Pavillion dv9500 laptop screen has gone blank. The computer works fine and is able to use a monitor plugged into the VGA port. I thought the screen just went out, it's just over 2 years old and of course, 2 months out of warrenty. However, after the sceen had not worked for about a week, it came back on. I was using the laptop with a monitor, and all of a sudden, a window...
February 18th 10 01:30 AM
by gatorbikerbob Go to last post
0 101
Windows Vista by School
Windows Vista is very user-Friendly which makes it a great option for first time computer users.
February 18th 10 12:13 AM
by School Go to last post
0 188
Windows Vista by School
Windows Vista is very user-Friendly which makes it a great option for first time computer users.
February 18th 10 12:13 AM
by School Go to last post
0 85
Vista's Crash by School
Vista's Crash Lately on my Vista OS there have been very few "blue screen crashes". This an improvement toward make Microsoft OS reliable. G. Sandoval ITSC 1405
February 17th 10 11:59 PM
by School Go to last post
0 79
Vista's Crash by School
Vista's Crash Lately on my Vista OS there have been very few "blue screen crashes". This an improvement toward make Microsoft OS reliable. G. Sandoval ITSC 1405
February 17th 10 11:59 PM
by School Go to last post
0 188
Graphics Driver Problem by Dullyjock
In Vista my resolution changes from 1440 x 900 to 800 x 600 every time it is coming out of sleep mode or turned on. I have allready updated my graphics driver but the problem has not changed. Any ideas? -- Dullyjock
February 17th 10 11:57 PM
by Dullyjock Go to last post
0 108
Graphics Driver Problem by Dullyjock
In Vista my resolution changes from 1440 x 900 to 800 x 600 every time it is coming out of sleep mode or turned on. I have allready updated my graphics driver but the problem has not changed. Any ideas? -- Dullyjock
February 17th 10 11:57 PM
by Dullyjock Go to last post
0 187
Vista's Crash by School
Lately on my Vista OS there have been very few "blue screen crashes". This an improvement toward make Microsoft OS relieable.
February 17th 10 11:54 PM
by School Go to last post
0 88
Vista's Crash by School
Lately on my Vista OS there have been very few "blue screen crashes". This an improvement toward make Microsoft OS relieable.
February 17th 10 11:54 PM
by School Go to last post
0 195
installed vista..no internet. by drak
ok ok im giving in and posting my problem here. i just recently bought a copy of windows vista ultimate and sevenultimate...im running amd atlon dual core 7750 the install went great except it took a really long time to install. seems like all my drivers installed just fine except te nvidia network controller. i have been looking on the net for a possible updated driver/fix for 2 dayys now...
February 17th 10 11:05 PM
by TheDuck[_2_] Go to last post
8 261
Volume control gone from taskbar by Barry[_9_]
Am not skillful, but would like volume control returned to taskbar. Currently have volume, but it is too loud.If you can fix it, tell me how. Remember I am NOT skillfull. --- frmsrcurl: http://msgroups.net/microsoft.public.windows.vista.hardware_devices/
February 17th 10 06:07 PM
by Barry[_9_] Go to last post
0 112
installed vista..no internet. by drak
ok ok im giving in and posting my problem here. i just recently bought a copy of windows vista ultimate and sevenultimate...im running amd atlon dual core 7750 the install went great except it took a really long time to install. seems like all my drivers installed just fine except te nvidia network controller. i have been looking on the net for a possible updated driver/fix for 2 dayys now...
February 16th 10 05:09 PM
by drak Go to last post
0 163
Hard drive light constantly flashing ,reading hard drive during id by Sid
I need some answers to a question, actually an answer or opinion. I have a dual boot machine XP/Vista Home Prem. , This is a pretty fast machine with plenty of horsepower to run Vista. Gigabyte Mobo, Athlon 64 X2 4400+ chip, 4gb OCZ 800mhz. RAM, plenty of cooling and I'm not overclocking the processor or anything like that. During system IDLE the HD light is constantly flashing and I can...
(Multi-page thread 1 2)
February 16th 10 04:07 PM
by Roller2105 Go to last post
18 1,127
Unsuccessful backup. I/O device error (0x8007045D) by Clarker
I just bought a new computer with Windows Vista Home Premium. I cannot create a backup of recovery files on a DVD-R disc. Everything starts off fine, then at the end this error comes up: The backup did not complete successfully. An error occured. The following information might help you reslove the error. The request could not be performed because of an i/o device error...
(Multi-page thread 1 2)
February 16th 10 05:54 AM
by swap4naidu Go to last post
16 594
Sh-s203b by omunoz
Hello, I have windows vista 32bit business and have a one cddvddw SH-S203B and windows gives me error in installation and does not recognize or even a dvd. I can not access the drive from the desktop only through the boot of the PC in DOS Anybody know any way you can install it? -- omunoz
February 15th 10 04:21 PM
by omunoz Go to last post
0 106
HP Pavillion a1632x by walter deodiaus
I have a HP Pavillion a1632x which came with XP, but was advertised to be upgradeable to Vista. Later on, this option was not supported. This falls on false advertising! Doesn't HP have trial drivers? I called HP, but they don't seem to support Vista for this machine. Last week, I was infected by a virus and was unable to recover my XP OS. I received a copy of Vista at a trade show, and...
February 15th 10 07:07 AM
by walter deodiaus Go to last post
0 115
Dvd Drive Disappears randomly by Cdeath[_2_]
Hey guys, I am new to this forum. This is my first post. Anyways, I have a dvd drive (Hitachi that is detected in the bios and sometimes by windows vista home premium) This is stock on my laptop, both the operating system and the dvd drive. I have not ever added another os or did a factory restore. I contacted my laptops brand (gateway) and they told me a factory restore was needed before...
February 14th 10 04:46 AM
by Cdeath[_2_] Go to last post
8 346
Vista HP lost its Generic USB Hub, where to get one? by OwnersEdge
My Vista Home Premium has lost its Generic USB Hub, as shown in Device Manager. So I can't use flash drive, usb modem, camera upload, etc, etc. What can be done? -- OwnersEdge Posted via http://www.vistaheads.com
February 13th 10 05:18 PM
by TheDuck[_2_] Go to last post
6 256
Device problem by KamenKaiden
Hi, I've already spent several hours trying to figure this out, reading forums and suggestions, trying different things, and not succeeding at all. So, I decided to post my problem on here. I have a Samsung YP-S2 (Pebble). With the device, I had to install Samsung Media Studio. Everything was working great until a couple of weeks ago. I plugged in my device to add new songs, BUT Samsung...
February 13th 10 12:28 PM
by Peter Foldes Go to last post
2 205
Post New Thread


Display Options
Showing threads 281 to 300 of 12610
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT. The time now is 12:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0 RC6
Copyright 2004-2019 Vista Banter.
The comments are property of their posters.